Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18

<< < (25/357) > >>

krzysztof:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie będzie działać na kartach (co najmniej niektórych) geforce. Nawet jest o tym widziałem wspomniane na forum pesedit. U mnie na lapku gra się uruchamia bez zainstalowanego kitserwera na zintegrowanej karcie graficznej, na geforcie już nie.

--- Koniec cytatu ---
jak nie chodzi na geforce chlopie na zintegrowanej by ci cielo w cholere

tbma:
Może ktoś tego patcha wrzucić na egofiles? Tam mam konto e te mnie blokują

Tomaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE jak nie chodzi na geforce chlopie na zintegrowanej by ci cielo w cholere

--- Koniec cytatu ---
Na forach powinny być obowiązkowe testy z czytania ze zrozumieniem.
W końcu napisałem "co najmniej na niektórych" a nie wszystkich, zresztą jest o tym temat na pesedit forum.
Na zintegrowanej mi się uruchamia, ale ona nie wytrzymuje takiego obciążenia, zresztą napisałem, że się uruchamia, a nie gra ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEDa się jakoś włączyć blura z powrotem? Wydaje mi się, że po patchu go nie ma.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Delete unnamed_75.bin in PES 2013\kitserver13\pesedit\img\dt04.img.
--- Koniec cytatu ---
Usuń poprostu wyżej wymieniony plik

ArekMU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam!

Mam mega problem.. Kurcze zainstalowałem pesa, zainstalowałem patcha 1.0 włączam grę wszystko ładnie, wybieram drużyny, wszystko pasuje i chcę włączyć wybór składów i wywala mnie do windowsa. Zmieniam drużyny znowu chce skład zmienić i znowu mnie wywala do windowsa. Chcę włączyć mecz bez zmiany składów i też mnie wywala do windowsa! :( Dlaczego tak jest? Proszę o szybką pomoc :/

--- Koniec cytatu ---

Ponawiam.. Jest ktoś w stanie mi pomóc??

krzysztof:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa forach powinny być obowiązkowe testy z czytania ze zrozumieniem.
W końcu napisałem "co najmniej na niektórych" a nie wszystkich, zresztą jest o tym temat na pesedit forum.
Na zintegrowanej mi się uruchamia, ale ona nie wytrzymuje takiego obciążenia, zresztą napisałem, że się uruchamia, a nie gra ;) no ja mam 2 karty intel hd 300 i geforce 610 w wlasciwsciach pokauje mi bad przy karcie ale ramy karty 2 gb dobrze pokazuje wiec o co chodzi a na high mi tnie w innych pesach nie bylo tego
Usuń poprostu wyżej wymieniony plik

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej