Dział Ogólny > PES 2013

Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania

<< < (353/359) > >>

OnoMatoPeja:
Czyli nie ma potrzeby instalacji patcha, bo Steam sam grę aktualizuje, jak pisałem.

Problem z Logowaniem tylko. Zaloguj się na Konami ID i zmień hasło na inne (aby miało w sobie jakąś liczbę i więcej niż 6 znaków), np. Kopernik4fun

Doczytałem gdzieś tam że to musi być problem z kluczem.
Wykasuj folder Konami  z Moich Dokumentów.
Musisz wejść w aplikacje Steam i w okno z Grą, i tam gdzieś po prawej (bodajże) będzie wzmianka o CD Key. Wejść w to i przepisz klucz (jeśli będzie) po czym wprowadź ponownie w grze.

Lub wejdź w rejestrze > HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\TestApp250870 i skopiuj klucz, po czym wpisz w grze.

klemens11:
no narazie lipa kiedyś próbowałem i teraz też ten sam komunikat jak próbuje zmienić hasło (An error has occurred.

An error has occurred due to extremely high levels of traffic on our server. Please try to login at a different time.)

OnoMatoPeja:
Mają problemy z serwerami i na chwile obecną nie zmienisz hasła.

Przeczytaj co napisałem wyżej (post nad twoim), to problem z kluczem, być może...

klemens11:
a gdzie sie wchodzi w ten rejestr bo jestem zielony a na steam nie moge przepisac tego klucza

OnoMatoPeja:
Nie to lepiej nie wchodź w rejestr jak nie wiesz xD Jeszcze coś źle pójdzie (start > uruchom > regedit - wpisać).

Najprościej to przeinstaluj Steam wraz z grą (wywal grę a potem wywal Steam i od nowa zainstaluj Steam a potem grę).

Jesteś chyba pierwsza osobą (na forum) która kupiła grę na Steam i nie może do online się zalogować :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej