Dział Ogólny > PES 2013
Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
OnoMatoPeja:
Nie wiem co masz z tym PCtem, polecił bym format w najgorszym przypadku, po czym instalacja sterowników dla płyty głównej , grafiki, dźwięku. Potem instalacja oprogramowania z którego korzystasz na co dzień, następnie aplikacje Steam, a z niej instalacje PES 2013 i uruchomienie gry. Jak by to nic nie dało to pisz do kolesia od którego kupiłeś konto Steam z grą na allegro, gdzie wytłumaczysz mu co się stało (dokładnie).
Mi się już wyczerpały pomysły a rozmyślać nad tym dniami nie mam zamiaru, za to mi nie płacą :)
Pozdrawiam.
klemens11:
no ja też już wymiękam formata już też robiłem wszystko od nowa też instalowałem do kolesia już też pisałem także czarna magia ale dzięki za pomoc bo niewielu jest chętnych z pomocą. pod mój komputer mam jeszcze podłączony router wifi tp-link ale myśle że zadne porty nie mam zablokowane jakiś czas temu sprawdzałem jakimś programem online do portów czy ą zablokowane i niby nie miałem zablokowane
Bianconero23:
a ja mam taki problem że jestem nowym użytkownikiem i nie zabardzo narazie ogarniam granie onilne w pes13,
zrobilem prawie wszystko ale nie moge zrobić konta w grze bo nie podświetla mi tej opcji żebym wpisal passord i nazwe konta:(
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---a ja mam taki problem że jestem nowym użytkownikiem i nie zabardzo narazie ogarniam granie onilne w pes13, zrobilem prawie wszystko ale nie moge zrobić konta w grze bo nie podświetla mi tej opcji żebym wpisal passord i nazwe konta:(
--- Koniec cytatu ---
Jak nie podświetla... podaj zdjęcie z gry, jak to u ciebie wygląda.
Melkor_PL:
Witam,
Mam pytanko odnośnie kontaktu z innymi graczami. W czasie gry czasem pojawia mi się wiadomość w górnym prawym rogu że ktoś do mnie napisał. Przeszukałem wszystkie możliwe miejsca i za nic tej wiadomości nie mogę znaleść
Nawigacja
[#] Następna strona