Dział Ogólny > PES 2013
Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
OnoMatoPeja:
Jest to. Już nie pamiętam dokładnie w którym miejscu ale gdzieś w opcjach gry.
Zazwyczaj taka "koperta" oznacza że ktoś chce cię dodać do grona znajomych.
RyanScholes1878:
Panowie mam problem w PES 13 jesli chodzi o granie online poniewaz trzy pierwsze pola mam wypisane i konami id tez mam aktywne lecz czwarta pozycja to jakis OTP Service i nie daje rady bez tego ;/ pomozcie
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Panowie mam problem w PES 13 jesli chodzi o granie online poniewaz trzy pierwsze pola mam wypisane i konami id tez mam aktywne lecz czwarta pozycja to jakis OTP Service i nie daje rady bez tego ;/ pomozcie
--- Koniec cytatu ---
Zaloguj się do Konami ID (www) loginem i hasłem jakim dysponujesz.
Jak zadziała to jest OK.
W grze zaś podajesz tak samo jak logujesz się do www.
Pamiętaj że wielkość znaków ma znaczenie (login i hasło)
Serial podajesz bez odstępów, ukośników, myślników itd. w jednej lini wielkimi literami.
Opcji OPT nie wypełniasz, ma być pusta.
RyanScholes1878:
To akurat potrafie i juz dobrze to zrobilem lecz w grze jak chce juz dac dalej i grac to mi pisze ze cos tam OTP Service...:(
OnoMatoPeja:
Upewniłeś się że ta opcja jest pusta, nawet spacja może tam być zrobiona...
Komunikat pisze tylko o OPT czy jak mniemam że jeszcze o loginie i haśle oraz cd-key ??
Przepisz ponownie serial ręcznie od nowa.
Logowałeś się już kiedyś do PES 2013 ?
Spróbuj zmienić hasło na inne ?
Masz oryginalną grę czy kupiona (allegro używka) ?
Jeśli na allegro która była używana, to musisz mieć dane logowania od osoby co na tym serialu grała (login i hasło).
Spróbuj do 5 razy się zalogować w odstępie czasu 20 sec., nieraz problem w komunikacji jest z serwerem (miałem nieraz tak).
Ja tam nie wiem czy to wiesz, dmucham na zimno i all piszę, a nawet powtarzam się jak zawsze :)
Nawigacja
[#] Następna strona