Dział Ogólny > PES 2013

Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania

<< < (357/359) > >>

RyanScholes1878:
Uzywka z allegro ale sprzedajacy zapewnial ze kod jest nie aktywowany...juz do niego dzwonie. PS jesli sie okaze ze kod zostal aktywowany to moge jakos kupic inny kod ?

OnoMatoPeja:
Kod na pewno był aktywowany, dlatego on musi ci podać hasło i login na jakim grał z tym serialem. Inaczej się nie da.

RyanScholes1878:
Napisalem do niego, ciekawe czy poda, jeszcze dwa pytania mam pierwsze czy jak on poda swoj login i haslo ktore bedzie nalezec do mnie to czy bede mogl na stronie konami zmienic login i haslo ? i drugie pytanie czy jak jak juz otrzymam pesa 15 ktorego juz zamowilem i czekam na premiere i tam zarejestruje swoj nowy kod z 15 to czy bedzie on dzialac na 13 ?

OnoMatoPeja:
Tak po zalogowaniu się będziesz mógł zmienić hasło na nowe w tym jak się nie mylę też email (najpierw zmień email, potem hasło).

Serial aktywuje się poprzez zalogowanie do gry nie na stronie www. Nie będzie działać serial z PES 2015 na PES 2013.
Jak już dostaniesz PES 2015 to najlepiej zrób sobie nowe Konami ID (login z hasłem).
W grze wchodząc do online będziesz poproszony o podanie Loginu, Hasła i Serialu.
Po pomyślnym zalogowaniu, serial zostanie automatycznie przypisany pod ten nowy Login.
I pod ten login potem możesz aktywować next grę, czyli PES 2016 itd.
Jednym słowem do danego Loginu przypisujesz poprzez serial (nieużywany) dana grę, w tym przypadku różne edycje PES.

Mniemam że rozumiesz :)

PS. Od tego z allegro, kupiłeś tylko serial czy grę z pudełkiem, płytą itp. ?? Na allegro o oszustów nie problem, w takich sprawach.

RyanScholes1878:
Wszystko rozumiem :)

Kupilem od niego orginalna gre wraz z pudelkiem oraz ksiazeczka na ktorej jest kod (widocznie wykorzystany)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej