Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
Lacan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczyli ten fokus jest w sumie zbedny? bo tak naprawde nic nie podnosi???
W kalendarzu mijac kazdy dzien czy jak??
Oraz czy jest opcja jak wychodze na pozycje wywolac podanie?? bo czasami fajna pozycja a nie chca podac
--- Koniec cytatu ---
podnosi podnosi tylko na razie jesteś młody z początku będziesz się powoli rozwijać, z wiekiem będziesz szybciej
Masownik:
a co oznacza obok staminy ten pasek Fagaue czy jakos tak jest pod stamina, wiecznie jest pusty..
Hm po kazdym meczu na paskach umiejetnosci czerwone delikatne kreski czyli o tyle wzrosły moje umiejetnosci i na anstepnym meczu znowu od tego punktu beda czerwone linie?? Tak to mam rozumiec?
Jesli chdozi o te GP co sie kupuje to jak np tam jest ziles GP ze dodaje po +5 do wszystkiego czyli pomiedzy jednym a drugim meczem dodaje mi za kazdym razem +5??
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJesli chdozi o te GP co sie kupuje to jak np tam jest ziles GP ze dodaje po +5 do wszystkiego czyli pomiedzy jednym a drugim meczem dodaje mi za kazdym razem +5??
--- Koniec cytatu ---
Nie do końca rozumiem sens zdania, ale na chłopski rozum - tak.
Masownik:
chodzi mi o to że:
koncze mecz i mam 7 dni przerwy do nastepnego meczu i jak kupie w tym sklepie ta opcje co dodaje +5 do wszystkiego to po tygodniu doda mi +5 do wszystkiego?? i po kolejnym meczu znowu +5??
Oraz co znaczy wkoncu pod stamina ten pasek ktory wiecznie jest pusty?? Swoja droga dziwne niby sie cwiczy gra itd a stamina wiecznie pełna hmm
Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchodzi mi o to że:
koncze mecz i mam 7 dni przerwy do nastepnego meczu i jak kupie w tym sklepie ta opcje co dodaje +5 do wszystkiego to po tygodniu doda mi +5 do wszystkiego?? i po kolejnym meczu znowu +5??
Oraz co znaczy wkoncu pod stamina ten pasek ktory wiecznie jest pusty?? Swoja droga dziwne niby sie cwiczy gra itd a stamina wiecznie pełna hmm
--- Koniec cytatu ---
Nie, treningi wykupywane ze sklepu należy założyć w ekwipunku. Nie są limitowanie czasowo. Np. kupiłem 2 treningi +1 do strzału, założyłem oba do obu slotów i mam +2 do strzału na zawsze. Jeśli zdejmę, żeby ustawić coś nowego to premia zniknie. Proste i fajne.
Nawigacja
[#] Następna strona