Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
Artur 7:
się porządek winno robić ze wcześniejszymi vversjami :P :P
Pepo69:
Zainstalowalem na nowo Pes 2013 i patcha pesedit 2.3 i dalej to samo gram mecz w europa league i mnie wywala do windowsa juz nie wiem o co chodzi z ta gra pomocy
kanonier12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENormalne też to nie jest, żeby osiągać taki overall w wieku 22 lat.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie ,że to jest żałosne w tym PESIE ja mam 101 Overalla gram w Manchesterze City na Lewym pomocniku i mam 24 lata...i już mi sie nie chce grać..
gregory97:
Ja mam overall 93 szybkość, wybuchowa moc i szybkość dryblingu na 99. Mimo że tylko pół roku grałem w Juve to i tak zostałem królem strzelców ligi włoskiej teraz gram tak drugi sezon i też nim będę. Byłem najlepszym piłkarzem Copa America (gram w Argentynie). Zdobyłem już złotą piłkę. Jestem RMF, SS, CF i LMF. Teraz mam zamiar przejść do klubu z Anglii, bo grałem już w lidze Argentyńskiej (Lanus), Hiszpańskiej (Atletico), Francuskiej (PSG) i teraz gram we Włoskiej. Dojadę do MŚ 2018 przed tym zdobędę LM, bo jeszcze jej nie mam i raczej będę kończył kariere.
Kretmen:
Witam
Panowie, w pierwszym sezonie (gracz stworzony od 0) cały czas ława mimo średniej po sezonie 7,8, myślę sobie git młody gracz to nie wpuszczają, ale w drugim po przejściu do nowego klubu w ogóle mnie nie wpuszczają.... Czy to jakiś błąd czy to normalne?
Nawigacja
[#] Następna strona