Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
gregory97:
Daj negocjacje, szukaj klubu i daj max w jednej z rubryk i będziesz miał kluby gdzie na bank będziesz grał w podstawowym składzie. Pójdź do któregoś z nich i graj, a potem będą cie chciały najlepsze kluby. Ja w pierwszym sezonie zagrałem tylko 3 mecze z ławki w Argentinos Juniors, a teraz w 5 sezonie regularnie dostaje oferty od np. realu, barsy, Manu, Chelsea.
marco9512:
Witam. Mam kilka pytań.
1. Czy kupując osobistego trenera (5000 GP), można ich kupić 2 ? Jeśli tak czy efekt będzie większy czy taki sam ?
2. W wyposażeniu mam 2 wolne miejsca na itemy, jedno zablokowane i jedno miejsce na buty. Czy można odblokować te 3 miejsce na item czy nie ? jeśli tak to jak ?
3. W liście przedmiotów jest opcja niedostępna o nazwie ,,materiały eksploatacyjne", o co tam chodzi. Da się to odblokować ? Jak ?
4. Jest jakaś lista z punktacją GP ?
Grając w Twente dostawałem za mecz 40 GP, w Anglii 48 bodajże, A teraz w PSG 44. W LM 71 itp. itd. Jest jakaś lista, ile i gdzie się je dostaje ?
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam kilka pytań.
1. Czy kupując osobistego trenera (5000 GP), można ich kupić 2 ? Jeśli tak czy efekt będzie większy czy taki sam ?
2. W wyposażeniu mam 2 wolne miejsca na itemy, jedno zablokowane i jedno miejsce na buty. Czy można odblokować te 3 miejsce na item czy nie ? jeśli tak to jak ?
3. W liście przedmiotów jest opcja niedostępna o nazwie ,,materiały eksploatacyjne", o co tam chodzi. Da się to odblokować ? Jak ?
4. Jest jakaś lista z punktacją GP ?
Grając w Twente dostawałem za mecz 40 GP, w Anglii 48 bodajże, A teraz w PSG 44. W LM 71 itp. itd. Jest jakaś lista, ile i gdzie się je dostaje ?
--- Koniec cytatu ---
1. Tak, efekt będzie większy,
2. Pamiętam, że jeden koleś na forum pisał, że odblokował ten trzeci item grając przez neta. Nie wiem może się da w inny sposób
4. Zależy w jakiej lidze grasz, możesz znaleźć w menu kariery ranking lig
Artur 7:
jest jakis edytor w ktorym mozna wybrac w jakiej lidze i zespole chce sie zaczac kariere...?
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjest jakis edytor w ktorym mozna wybrac w jakiej lidze i zespole chce sie zaczac kariere...?
--- Koniec cytatu ---
może spróbuj tym: PES2013 Football Life Editor v20121021, ale nie jestem pewien czy da się
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona