Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
Artur 7:
ok sprawdzę co potrafiii ;) ;)
r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam kilka pytań.
2. W wyposażeniu mam 2 wolne miejsca na itemy, jedno zablokowane i jedno miejsce na buty. Czy można odblokować te 3 miejsce na item czy nie ? jeśli tak to jak ?
--- Koniec cytatu ---
Pisałem o tym w tym temcie w tym poście:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
marian123:
r.a.j.a.n. Czy grałeś online MLO czy tylko tak towarzysko. Bo chciałbym odblokować 3 Items w BAL.
r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEr.a.j.a.n. Czy grałeś online MLO czy tylko tak towarzysko. Bo chciałbym odblokować 3 Items w BAL.
--- Koniec cytatu ---
To chyba nie ma znaczenia, ale grałem ranking match
JogaBonitoMAN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam kilka pytań.
2. W wyposażeniu mam 2 wolne miejsca na itemy, jedno zablokowane i jedno miejsce na buty. Czy można odblokować te 3 miejsce na item czy nie ? jeśli tak to jak ?
3. W liście przedmiotów jest opcja niedostępna o nazwie ,,materiały eksploatacyjne", o co tam chodzi. Da się to odblokować ? Jak ?
--- Koniec cytatu ---
Niby "reklama" do mojego tematu, ale trzeba ludziom pomóc, łap!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Programik do dodania tych "materiałów eksploatacyjnych", ale jest też tam item do odblokowania 3 miejsca na item!
Ale w sumie nie o to mi chodzi...
Gameplay tool Jenkeya usuwa "odmóżdżenie" naszych graczy, w normalnych spotkaniach tego nie widać , ale w BAL-u... katorga.
Po zastosowaniu fixu nasi grają na takim samym poziomie, co komp!
Może to nieco ułatwić grę, spoko, według mnie to jednak bardziej oszczędzenie sobie nerwów ;D
Mówi się, że BAL zabugowawny, niegrywalny, 10 zombie biega wokół ciebie... bzdura. Zobacz, jak ma to wyglądać:
AI level - 0 (w sumie nieważne, na którym poziomie, ważne, by było włączone, to działa jak slider poziomu trudności, dla mnie +2 to przegięcie)
Enforce AI balance (COM/HUMAN) - ON
Miłej gry...
Nawigacja
[#] Następna strona