Dział Ogólny > PES 2013

Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady

<< < (44/52) > >>

sempre_barca:
Ale to jest bez sensu. Gram w Porto, zdobyłem w sezonie potrójną koronę. W lidze mistrzów zwycięstwo a do tego król strzelców, lider asyst. Nagroda dla najlepszego piłkarza UEFA dla Hazarda, gdzie Chelsea odpadła albo w grupie albo w 1/8. A mnie nawet w pierwszej trójce nie było  :-\

Artur 7:
Wiecie może, czy da się jakoś zrobić grając w ten tryb na PESEdit 2.6 żeby 2ga Liga Angielska nie nazywała się Argentyńską i nie była traktowana jako ta z Ameryki południowej...?
I chciałem tu dać radę tym, którzy chcieliby pomniejszyć edytorem jakieś staty swojemu grajkowi jeśli chcą mieć trudniej, albo coś w tym stylu - lepiej tego nie róbcie, bo spartoli się wam cała kariera jak mi 2 sezony >:( >:( >:(

r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpseudonimy zdobywane w BaL są do gry online REJESTRACJA lub LOGOWANIE;)

--- Koniec cytatu ---
Ooo, dzięki za pamięć ;)

kezcar:
a ja mialem najglupszy i to pierwszy sezon w BAL....no bez jaj. bylem najlepszym zawodnikiem druzyny i nic...po skonczeniu sezonu gdzie moja druzyna zajela 2 miejsce w lidze pisze mi : poszedl na emeryture!

no zal i rozpacz. mial tez tak ktos??!!  fajnie sie gralo ale zeby tak sie skonczylo moje bycie legenda??!! w wieku 17 lat?? no zal. a mam orygilna gre.

Artur 7:
samo się nie mogło skończyć pewnie dałeś opcję przejścia na emeryturę i po sezonie się to stało

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej