Dział Ogólny > PES 2013

Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady

<< < (45/52) > >>

sempre_barca:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiecie może, czy da się jakoś zrobić grając w ten tryb na PESEdit 2.6 żeby 2ga Liga Angielska nie nazywała się Argentyńską i nie była traktowana jako ta z Ameryki południowej...?

--- Koniec cytatu ---
Też mnie to denerwuje. Tak z ciekawości (i braku ofert) poszedłem do 2 ligi hiszpańskiej a tu mi wyskakuje, że to jest obszar Ameryki Południowej i liga gra w systemie wiosna-jesień :-\ Strasznie to spaprali.

Mati1416:
Czy ktoś wie jak można odblokować trzeci slot, gdzie można używać później jakiś skilli?
Z góry dzięki. :)

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy ktoś wie jak można odblokować trzeci slot, gdzie można używać później jakiś skilli?
Z góry dzięki. :)

--- Koniec cytatu ---
Musisz grać online

soundlover:
Chciałem zacząć kariere w BAL jako AMF, ale po ostaniej aktualizacji gry za każdą próbą stworzenia nowej postaci trafiam do ligi PESa i jakiejś drużyny "no-name", na dziesięć prób stworzenie gracza, dziesięć razy ląduje w lidze PES :/

19on08:
Czy jest jakaś możliwość, żeby nazwisko gracza w trybie BaL było wymawiane przez komentatorów ? Dodam, ze mam polski komentarz i domyślam się, że temat był wałkowany nie raz, ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi czy jest taka opcja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej