Dział Ogólny > PES 2013

Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady

<< < (9/52) > >>

Sebeknt:
Witam mam pytanie do znawców PESa . W trybie BAL mam już 3 sezon gram w Barcelonie (oczywiście nie 1 skład i mam mały problem . Po każdym meczu gdy pojawi nam się Manager's rating wyświetla mi że moja pozycja to bramkarz i oczywiście rating jest malutki jak nie wiem. Czy idzie coś z tym zrobić proszę o odp.
Screen :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

marox96:
A grasz na pozycji bramkarza czy też na ataku lub pomocy

a co do mnie czyli nie mogę zdejmować tej umiejętności przez cały rok po się wszystko wyzeruje tak?

Sebeknt:
Gram na ataku wcześniej byłem w Montpellier i było wszystko ok

Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA grasz na pozycji bramkarza czy też na ataku lub pomocy

a co do mnie czyli nie mogę zdejmować tej umiejętności przez cały rok po się wszystko wyzeruje tak?

--- Koniec cytatu ---

Tak, musisz ją mieć założoną, póki się nie nauczysz.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mam pytanie do znawców PESa . W trybie BAL mam już 3 sezon gram w Barcelonie (oczywiście nie 1 skład i mam mały problem . Po każdym meczu gdy pojawi nam się Manager's rating wyświetla mi że moja pozycja to bramkarz i oczywiście rating jest malutki jak nie wiem. Czy idzie coś z tym zrobić proszę o odp.
Screen :

--- Koniec cytatu ---

Nie mam pojęcia o co chodzi, pierwsze widzę. Póki cie nie wystawiają na bramkę to bym się nie martwił.

jupigo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mam pytanie do znawców PESa . W trybie BAL mam już 3 sezon gram w Barcelonie (oczywiście nie 1 skład i mam mały problem . Po każdym meczu gdy pojawi nam się Manager's rating wyświetla mi że moja pozycja to bramkarz i oczywiście rating jest malutki jak nie wiem. Czy idzie coś z tym zrobić proszę o odp.
Screen :

--- Koniec cytatu ---

Jest tak dla tego że w klubie jest tylko 2 bramkarzy a ranking menadżera wyświetla zawsze 3 piłkarzy na każdą pozycje i jako trzeciego wyświetla Ciebie. Miałem tak samo, mimo że moja pozycja to SS to wyświetlało mnie jako trzeciego na pozycji bramkarza i lewego obrońcy. Nie musisz się martwić, nie wystawi Cie na bramce :P.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEA grasz na pozycji bramkarza czy też na ataku lub pomocy

--- Koniec cytatu ---

tak, najpierw kupujesz naukę umiejętności, "zakładasz" ją w ekwipunku, nosisz aż się nauczysz, potem zdejmujesz i możesz to miejsce w ekwipunku zająć czymś innym. I wydaje mi się jak ją założysz to gdzieś w menu treningu twojego piłkarza powinien być postęp nauki. Jak uczysz się dodatkowej pozycji to możesz sprawdzić na jakim etapie jesteś i chyba z umiejętnościami jest tak samo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej