Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
musli1234:
Kompletnie nie rozumiem tego trybu gry. W każdym meczu mam ocenę większą lub równą 7.0. Mam najwięcej strzelonych bramek w lidze. W Ratingu Managera jestem pierwszy jako CF, drugi jako RMF a nigdy jeszcze nie wyszedłem w pierwszym składzie xD Dodam, że gram jeszcze w PES lidze. Warto jeszcze wspomnieć, że piłarze z mojej drużyny występujący na tej samej pozycji mają gorsze statystyki. WTF ?!?
r.a.j.a.n:
@UP, dziwne, mnie wystawia w pierwszym składzie już gdzieś po szóstym, siódmym meczu
musli1234:
Który grasz sezon ?
r.a.j.a.n:
Pierwszy, ze trzy mecze zostało mi do końca.
Ponadto w połowie wystosowałem zapytanie do AJAXu, czy mnie chcą, a agent załatwił mi, że w kolejnym meczu wysłannicy Ajaxu mieli mnie obserwować. W zależności od osiągniętej oceny, rozmowy mogły pójść do przodu albo mogły zostać przerwane. No więc zdobyłem wymaganą ocenę minimum 7.0 i Ajax złożył mi ofertę, którą przyjąłem. Jednak dziwna sytuacja jest taka, że ja nadal gram w starym (moim pierwszym klubie) a dwuletni kontrakt leży podpisany. Nie wiem, może po skończeniu pierwszego sezonu przejdę z automatu do klubu z Holandii.
konradinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPierwszy, ze trzy mecze zostało mi do końca.
Ponadto w połowie wystosowałem zapytanie do AJAXu, czy mnie chcą, a agent załatwił mi, że w kolejnym meczu wysłannicy Ajaxu mieli mnie obserwować. W zależności od osiągniętej oceny, rozmowy mogły pójść do przodu albo mogły zostać przerwane. No więc zdobyłem wymaganą ocenę minimum 7.0 i Ajax złożył mi ofertę, którą przyjąłem. Jednak dziwna sytuacja jest taka, że ja nadal gram w starym (moim pierwszym klubie) a dwuletni kontrakt leży podpisany. Nie wiem, może po skończeniu pierwszego sezonu przejdę z automatu do klubu z Holandii.
--- Koniec cytatu ---
Przy podpisywaniu kontraktu podczas rozmowy z Twoim agentem wyjaśnione jest kiedy on wchodzi w życie. W moim przypadku z dniem 01.07 ;) Więc pod koniec sezonu :)
Nawigacja
[#] Następna strona