Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
rastyson:
a ja mam taki problem:
Gram juz drugi sezon (w PSV) w rankingu menadzera jestem na pierwszym miejscu, a w pierwszym skladzie wychodze tylko w meczach treningowych...
Co gorsza , w lidze jak dotąd wpuszczony na boisko bylem ze trzy razy i to w 85 mnucie;/
NIe wiem co jest nie tak , ale w treningowych meczach zazwyczaj ocene mam 7.0 +
w PESie 2012 to juz bym pierwszy sklad mial:D
Czy ja robie cos nie tak??
NexaT:
A propos tego całego rankingu menedżera, największe gówno jakie widziałem. W dwóch meczach strzeliłem chyba 6 bramek i już byłem pierwszy, no na praktycznie każdej pozycji.
Teraz niedawno zauważyłem, że jestem trzecim bramkarzem... (chociaż gram lewym pomocnikiem) Zajebiste.
rastyson:
Też tak mam:D prawie na kazdej pozycji pierwszy , bramkarz trzeci a na boisko nie wchodze^^
pes1313:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeż tak mam:D prawie na kazdej pozycji pierwszy , bramkarz trzeci a na boisko nie wchodze^^
--- Koniec cytatu ---
moze grasz w zbyt mocnym klubie? i nie ma miejsca poki co dla cb bo sa inni dobrzy gracze na twojej pozycji
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja mam taki problem:
Gram juz drugi sezon (w PSV) w rankingu menadzera jestem na pierwszym miejscu, a w pierwszym skladzie wychodze tylko w meczach treningowych...
Co gorsza , w lidze jak dotąd wpuszczony na boisko bylem ze trzy razy i to w 85 mnucie;/
NIe wiem co jest nie tak , ale w treningowych meczach zazwyczaj ocene mam 7.0 +
w PESie 2012 to juz bym pierwszy sklad mial:D
Czy ja robie cos nie tak??
--- Koniec cytatu ---
a na jakiej pozycji grasz? ja zacząłem jako 'SS' i nie grałem w pierwszym składzie dopóki nie nauczyłem się pozycji jaka występuje w pierwszym składzie - 'CF'... tzn że pozycji 'SS' trener nie przewidywał, w ataku była tylko dwójka 'CF' i ja nie mogłem przez to grać...
Nawigacja
[#] Następna strona