Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
rastyson:
Gram jako AMF, w AZ Alkmar.
No jest w ustawieniu jeden AMF. W PSV tez byl... mozliwe ze to za mocne kluby, chcialem przejsc do jakiejs Swensea albo walwajk ale mnie nie chca;D
pes1313:
Ja mam jeszcze jedno pytanie . tam gdzie są te sloty na umiejetnosci w jednym mam speed plus 5 w drugim ten stoper cwiczenia na bieg , czytalem ze trzeba miec zalozone je caly sezon aby były juz na trwale ,gdzie pojawia sie powiadomienie i jakie że są one aktywne i mozna zalozy c inne umiejetnosci ?
Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam jeszcze jedno pytanie . tam gdzie są te sloty na umiejetnosci w jednym mam speed plus 5 w drugim ten stoper cwiczenia na bieg , czytalem ze trzeba miec zalozone je caly sezon aby były juz na trwale ,gdzie pojawia sie powiadomienie i jakie że są one aktywne i mozna zalozy c inne umiejetnosci ?
--- Koniec cytatu ---
Nie wszystko, co kupisz w Item Shopie jest na stałe. Tylko pozycje i karty umiejętności (Knuckle Shot, Outside Curve albo Long Ranger Drive). Ten stoper przyśpiesza wzrost umiejętności związanych z szybkością a +5 do Speed działa tylko, kiedy masz założone, po roku się to nie zmieni...
rastyson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa na jakiej pozycji grasz? ja zacząłem jako 'SS' i nie grałem w pierwszym składzie dopóki nie nauczyłem się pozycji jaka występuje w pierwszym składzie - 'CF'... tzn że pozycji 'SS' trener nie przewidywał, w ataku była tylko dwójka 'CF' i ja nie mogłem przez to grać...
--- Koniec cytatu ---
zgadza sie. nie zaczalem grac w pierwszym skladzie dopoki nie nauczylem sie.... swojej nominalnej pozycji;/
Czyl;i jak zaczynasz gre to niewazne jaka pozycje wybierzesz bo i tak potem trzeba sie jakiejs nauczyc^^
mateusztb:
Dzisiaj grałem sobie na xboxie.
Skończyłem sezon.
10 goli w eredivisie.Król strzelców.
Coś wcisnąłem w połowie sezonu.
I zakończona kariera nagle ..
I od nowa profil.
BIDA !
Nawigacja
[#] Następna strona