Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[Xbox 360] -UPDATE- PES 2013 option file: Daymos OPE: V2/V1.5/V1 + TUTORIAL PL

<< < (3/26) > >>

babyk86:
ok, dzieki. A wiesz może czy da się przenieść w edytorze zawodników np do Borussii Dortmund?? Chodzi mi oczywiście o takich zawodników jak Lewandowski, Hummels??  Wiem, że da się przetransferować z klubu do klubu ale oni nie są umieszczeni w żadnym klubie więc nie mam skąd zrobić tego transferu. I dlaczego zawodnicy się powtarzają np Joe Cole??

kacp94er:
Niektórzy zawodnicy są w grupie "Free Agents" , a powtarzają się dlatego, że ten OF to beta ona cały czas jest dopracowywany i wszystkie te mankamenty widoczne teraz w wersji finalnej znikną.

labamba63:
dokładnie tak jak napisał kacp94er to jeszcze beta, ale lepsze to niz nic chociaż stroje mam nowe i bundeslige.

@babyk86 jeśli nie możesz znaleźdz jakiegoś gracza nawet w free agents użyj opcji szukaj zawodnika (Search)
np. dla bvb
PES2013>Edit>Transfer>Bundesliga>BVB>Add Player>Search>Lewandowski

arconada1:
Po wgraniu tego fajnego O.F-a. zacina mi konsole   raczej wszystkie pliki skopiowałem ,jakieś pomysły?widze ze częsć chłopaków miała podobny problem.jak z niego wybrnąć?

Turtles7:
Witam serdecznie zrobiłem wszystko jak nalezy i kiedy wkładam pena do klocka to wogole mi sie nie pokazuje ta nazwa tego dodatku tylko zebym znowu skonfigurowal pamiec przenosna :/ Pomocy !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej