Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[Xbox 360] -UPDATE- PES 2013 option file: Daymos OPE: V2/V1.5/V1 + TUTORIAL PL

<< < (4/26) > >>

babyk86:
Ja też miałem na początku problem z wgraniem tego ale się udało. Spróbuj zrobić to jeszcze raz dokładnie jak jest opisane w tutku np. bardzo ważne jest żeby wybrać 512 mb bo inaczej (u mnie przynajmniej tak było) jak zostawisz nawet więcej mb to wtedy nie znajdzie tego co umieściłeś na pendrivie. Po prostu zrób to jeszcze raz

kacp94er:

--- Cytuj ---Ja też miałem na początku problem z wgraniem tego ale się udało. Spróbuj zrobić to jeszcze raz dokładnie jak jest opisane w tutku np. bardzo ważne jest żeby wybrać 512 mb bo inaczej (u mnie przynajmniej tak było) jak zostawisz nawet więcej mb to wtedy nie znajdzie tego co umieściłeś na pendrivie. Po prostu zrób to jeszcze raz
--- Koniec cytatu ---

Dokładnie, jeżeli to nie pomoże to spróbujcie z innym pendrivem, ponieważ nie każdy jest w 100% kompatybilny z klockiem.

Turtles7:
Kurcze chłopaki wszystko robie jak nalezy i caly czas to samo .. niestety mam pendrive 4gb lub osiem i nie wiem w jaki sposob moge zrobic z tego 512mb ciagle wychodzi ponad giga lub 700mb wiec i tak zle i tak nie dobrze a przydał by sie ten dodatek :D macie jakies pomysly Hmm jesli nie to trzeba bedzie obejsc sie smakiem

labamba63:
@arconada1
Jaką masz przeróbkę?

@Turtles7
Ja wykonywałem to na penie 4g kingston i nie miałem, żadnych problemów.
Pendrive musi być skonfigurowany w konsoli na dokładnie 512mb, ponieważ plik podmieniający jest stworzony na taką samą wartość i inna być nie może.
Sformatuj Pendrive w Pc włóż jeszcze raz do konsoli zrób tak jak w tutku jeśli nie pomoże spróbuj z czymś innym tutaj kolega z forum wykonał to za pomocą karty micro sd z telefonu włożoną przez czytnik. Nie mam pojęcia jak ci pomóc, ponieważ twój problem tkwi w pendrivie nie konsoli czy pc.
Ważne jest, żebyś wybierał Dostosuj, nie sformatuj przy konfigurowaniu pena w konsoli.

arconada1:
labamba63 --moj xbox nie jest przerobiony.zagrałem kilka meczy naszymi chłopakami i konsola smigała na na tym O.F-ie ale np... zagrałem  Milanem z PSG i zawiecha podobnie było z   wejsciem w EDIT.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej