Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[Xbox 360] -UPDATE- PES 2013 option file: Daymos OPE: V2/V1.5/V1 + TUTORIAL PL
babyk86:
Miałem zainstalowany v2, podłączyłem konsole do neta i pobrałem data pack 3 i v1.03 (więc zostało zainstalowane na starym patchu bo go nie usuwałem). Wgrałem v3 i wszystko jest ok, jest cała bundesliga tak jak ma być. Podsumowując: jest wszystko ok i biorę się za granie
Daros28:
Do Babyk oraz innych maniaków PES 2013
Proszę o poradę co zrobić i jak( Link,opis) Żeby mieć ligę Angielską i Niemiecką ze składami, koszulkami, sponsorami logami itp
Konsola i gra oryginał i brak możliwości podłączeni do neta
Proszę o pomoc bo bym z miłą chęcią zagrał BVB!!!
Z góry wielkie dzięki
dabek9:
witam! wgralem data pack3 patch 1.03 wczesniej patch v2 pozniej na to v3 i wszystko okej tylko brakuje emblemo bundesligi ligi wloskiej a takze problem z koszulkami w bundeslidze zespoly sa ale nie maja oryginalnych koszulek tylko barwy żółto - czarne i w anglielskiej podobnie. Czy ktos wie moze w czym tkwi problem?
Daros28:
Witam wszyscy grają na Patchach lub Offach a nikt nie ma chwili żeby mi pomóc no kur.....
Niech ktoś w końcu mi napisze konkretnie jak i co zrobić jak poniżej proszę o parę wskazówek
Z góry wielkie DZIĘKI
Do Babyk oraz innych maniaków PES 2013
Proszę o poradę co zrobić i jak( Link,opis) Żeby mieć ligę Angielską i Niemiecką ze składami, koszulkami, sponsorami logami itp
Z góry wielkie dzięki
babyk86:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo Babyk oraz innych maniaków PES 2013
Z góry wielkie dzięki
--- Koniec cytatu ---
Daros28 tak szczerze to nie mam pojęcia gdzie możesz ściągnąć patcha który by nie potrzebował DLC 3 i żeby była cała bundesliga na xbox 360 :(
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam! wgralem data pack3 patch 1.03 wczesniej patch v2 pozniej na to v3 i wszystko okej tylko brakuje emblemo bundesligi ligi wloskiej a takze problem z koszulkami w bundeslidze zespoly sa ale nie maja oryginalnych koszulek tylko barwy żółto - czarne i w anglielskiej podobnie. Czy ktos wie moze w czym tkwi problem?
--- Koniec cytatu ---
U mnie jest wszystko ok łącznie z transferami (Witsel i Hulk są już w Zenicie) poza Borucem który jest jeszcze w Fiorentinie. Może spróbuj usunąć całego pesa i wgrać wszystko od nowa po kolei czyli v1, v2 potem data pack 3 i v1.03 i ostatni patch Daymosa i powinno wszystko działać. Ja nie miałem z tym problemów.
Nawigacja
[#] Następna strona