Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[Xbox 360] -UPDATE- PES 2013 option file: Daymos OPE: V2/V1.5/V1 + TUTORIAL PL

<< < (23/26) > >>

arconada1:
Ja na czystego pes wgrałem patch konami,new.dlc i patch daymos v3 i mam wszystko. ;D

Daros28:
rozumiem bo może się nie da
a jak wgram ten patch V3 na czystego Pesa to będę miał co?
Chociaż angielska będzie z logami i sponsorami na koszulkach i w całości wszystkie nazwy drużyn?
Jak tak to poproszę o linka skąd go pobrać i jak zainstalować
Z Góry WIELKIE DZIĘKI

babyk86:
REJESTRACJA lub LOGOWANIErozumiem bo może się nie da
a jak wgram ten patch V3 na czystego Pesa to będę miał co?
Chociaż angielska będzie z logami i sponsorami na koszulkach i w całości wszystkie nazwy drużyn?
Jak tak to poproszę o linka skąd go pobrać i jak zainstalować
Z Góry WIELKIE DZIĘKI

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem dokładnie jak będzie wtedy wyglądać bo tego nie próbowałem ale jak wgrałem v3 na v2 bez ostatniej aktualizacji od konami to było wręcz na odwrót bo zniknęły mi wszystkie loga i nazwy drużyn które zostały zmienione za pomocą poprzednich patchy. Jak nie masz możliwości podpięcia konsoli do internetu to wg mnie zostań lepiej przy v2, co prawda będzie brakować kilku drużyn bundesligi (i w tym kochanej teraz przez wszystkich Borussi) oraz kilku ważnych transferów (np. Hulk będzie dalej w Porto) ale gra się mimo to  dużo przyjemniej niż na czystym pesie bo nie ma tam jakiś wyimaginowanych drużyn wymyślonych przez Konami.

serkowski:
Dokładnie masz rację ... Żeby zainstalować  poprawnie patch oznaczony wersją 3 potrzeba wgranie aktualizacji od konami (  Data Pack 3 )
..Ukazał się link do pobrania ale na razie tylko można go wgrać na konsole z JTAG/RGH .Miejmy nadzieje ze ktoś wpadnie na pomysł jak wgrać to poprzez USB na nasze zbanowane konsolki :)

Daros28:
Do Babyk
Dzięki za pomoc i wyjaśnienie tematu!
Jak możesz podaj mi linka do tego V2 i linka do opisu jak wszystko zainstalować,
A czy w tym V2 liga Angielska jest zrobiona w 100% czyli loga, sponsorzy na koszulkach itp...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej