Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[Xbox 360] -UPDATE- PES 2013 option file: Daymos OPE: V2/V1.5/V1 + TUTORIAL PL

<< < (7/26) > >>

arconada1:
Na tym OPE Daymosa nie mam 100 % Bundesligi ,do czego służy ver.1,5?

babyk86:
Chciałem wgrać obydwa ofy ale v1.5 nie chciała mi sie skopiowac z pena na dysk konsoli bo wyskakiwał komunikat, że nie można przenosić zawartości między profilami, WTF to spróbowałem z v2 i poszło bezproblemowo tak mi się wydaje. Tylko np nie mam log kilku klubów z bundesligi np eintracht, fortuna, freiburg i greuther furth i składy chyba się nie zmieniły bo np borussia ma dalej nie swoich zawodników w klubie. Więc mam takie pytanie czy sprawdzał ktoś te ofy i czy ma też takie problemy jak ja i czy mogę jakoś sprawdzić czy wszystko się skopiowało prawidłowo????

arconada1:
Babyk--mam to samo!!!

labamba63:
@anaconda1
Proszę Cię wróć na stronę pierwszą i przeczytaj główny wątek, wszystko jest napisane
V1.5 - działa z DLC do PES2013
V2 - jest lepszy lecz nie kompatybilny z DLC

Co do bundesligi to wyraźnie napisałem stronę wcześniej podając cytat:

--- Cytuj ---We are aware not all transfers in the npower or bundesliga are 100% but as stated above, we will complete the transfers after Konami completes their official transfer update so we can see who needs creating whilst removing any duplicates in the process.
--- Koniec cytatu ---
,

co w tłumaczeniu na język polski oznacza:
Jesteśmy świadomi, że nie wszystkie transfery w lidze npower oraz bundesliga są zrobione w 100%, ale uzupełnimy je po wydaniu przez konami dlc z oficjalnymi transferami w letnim okienku, abyśmy mogli zobaczyć kogo brakuje a kto jest zdublowany.

kerpal:
Panowie a jak ten Daymos OF usunąć żeby miec czystą grę przed tym patchem od konami ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej