Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[Xbox 360] -UPDATE- PES 2013 option file: Daymos OPE: V2/V1.5/V1 + TUTORIAL PL

<< < (8/26) > >>

labamba63:
@kerpal
nie próbowałem, ale powinno być to tak:
System>Pamięć>Pamięć konsoli/dysk na który skopiowałeś do konsoli OPE Daymos>Gry i Aplikacje>wybierasz ten dodatek (przycisk A) i klikasz usuń

arconada1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChciałem wgrać obydwa ofy ale v1.5 nie chciała mi sie skopiowac z pena na dysk konsoli bo wyskakiwał komunikat, że nie można przenosić zawartości między profilami, WTF to spróbowałem z v2 i poszło bezproblemowo tak mi się wydaje. Tylko np nie mam log kilku klubów z bundesligi np eintracht, fortuna, freiburg i greuther furth i składy chyba się nie zmieniły bo np borussia ma dalej nie swoich zawodników w klubie. Więc mam takie pytanie czy sprawdzał ktoś te ofy i czy ma też takie problemy jak ja i czy mogę jakoś sprawdzić czy wszystko się skopiowało prawidłowo????

--- Koniec cytatu ---

zainstalował ktos tego of-a daymosa ver 1.5 na  data pack???

Dejwu:
Witam. Chcę pogratulować świetnej pracy autorowi projektu i również podziękować mu, że mogę korzystać z tego "udogodnienia". Jednak chciałbym się zapytać czy trwają pracy aby "dokończyć" Bundesligę?

pozdrawiam.

labamba63:
@Dejwu
Bundesliga bedzie poprawiana po wydaniu 2 DLC przez Konami (11-10-2012), także czekaj cierpliwie i na bieżąco zaglądaj

babyk86:
Czy moze ktos udostepnic 2 DLC?????????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej