Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany w rozgrywkach ligowych i pucharowych pesleague

<< < (4/12) > >>

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIElosowanie ma do siebie to że jak komuś nie spodoba się wylosowany zespół to zrezygnuje

a jaki sens jest tworzyć ligę w której połowie ludzi trzeba będzie dać bana?? zaraz nie będzie z kim grać :/

--- Koniec cytatu ---

??? Jak będą określone zasady przed to jak ktoś potem moze mieć pretensje? Wszyscy będą wiedziec, że zespoły będą losowane przecież

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwydaje mi sie, ze liga powinna być samymi zespołami, a co do reprezentacji to można przecież zorganizować np. MŚ czy ME, puchar konfederacji itd, mozna robić mase pucharów.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiscie ze mozna i ja jestem jak najbardziej za i to jeszcze przed nowym rokiem co miesiac mogly by byc takie rozgrywki ale niestety kiepsko to widze.. w poprzednim sezonie bylo tylko euro i koniec ;/
Liczylem chociaz na ligi krajowe ale sie nie doczekalem.
Ja jestem jak najbardziej za ale to juz nie ode mnie zalezy moze mogl bys Ukassiu zadzialac cos w tym kierunku aby pojawilo sie wiecej rozgrywek by takie MS Euro czy PNA nie byly rozgrywane raz na 4 lata ale z kazdym nowym Pesem.

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mialem inny pomysl ktory nie udalo mi sie wprowadzic:
1 liga - koszyk 6
2 liga - koszyk 5
3 liga - koszyk 4
4 liga - koszyk 3

;]

--- Koniec cytatu ---
Jak najbardziej tak ;) ;D ;D ;D  choć ta gra jest inna niż pes2012  nie lata się tak botami

es_sabbi:
oj wczoraj mi paxx pokazał, że może nie lata się już botami - ale jak ktoś jest świetny to może cały mecz przetrzymywać piłkę np. messim i nic mu nie zrobisz :/

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOczywiscie ze mozna i ja jestem jak najbardziej za i to jeszcze przed nowym rokiem co miesiac mogly by byc takie rozgrywki ale niestety kiepsko to widze.. w poprzednim sezonie bylo tylko euro i koniec ;/
Liczylem chociaz na ligi krajowe ale sie nie doczekalem.
Ja jestem jak najbardziej za ale to juz nie ode mnie zalezy moze mogl bys Ukassiu zadzialac cos w tym kierunku aby pojawilo sie wiecej rozgrywek by takie MS Euro czy PNA nie byly rozgrywane raz na 4 lata ale z kazdym nowym Pesem.

--- Koniec cytatu ---

A co ja mam do tego? To sprawa administracji. Każdy wie, że rozgrywek mogło a nawet powinno być dużo więcej, ale to od nas nie zależy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej