Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany w profilu graczy na stronie głównej.

<< < (4/13) > >>

msciciel:
Piszesz teraz o pomocy organizacyjnej a problem jest z pomoca techniczna. Lista rzeczy do wprowadzenia na stronie jest dluga, problem w tym ze ja to musze zrobic. Znajdz kogos kto zrobi nowy layout strony, przygotuje kod html + css (dla glownej strony z newsami, dla profilu gracza oraz tabel i kalendarzy ligowych) i wtedy zmieni sie wyglad strony. Kilkukrotnie wiecej czasu potrzeba na wprowadzenia zmian technicznych niz na opieka nad rozgrywkami.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ tego co piszesz to wynika ze nie kazdy chce kase tylko ty bys chcial wszystko za darmo...
Ja zrobilem koszyki druzyn do tego pesa poswiecilem na to 6 dni po kilka godzin dziennie
i w ogole nie przyszlo mi do glowy ze chce za to jakies pieniadze ;/
Ja to zrobilem z przyjemnoscia caly rok bede korzystal z tych koszykow grajac wyzwania i
powiem ci msciciel ze zrobil bym znacznie wiecej ale ciagle slysze ze taka osoba nie jest
potrzebna poniewaz jest odpowiednia ilosc opiekunow...
Malo tego ja bym byl gotow wesprzec finansowo pesleague na rozwoj serwisu gdyby tylko z waszej strony byla jakas inicjatywa na realizacje moich pomyslow, tych dobrych oczywiscie ;)
Jesli strona jest dla graczy i gracze maja wnosic cos do niej w ramach swojego wolnego czasu to nie odrzucajcie pomocy czasu checi i motywacji kogos kto ja oferuje za darmo takie jest moje zdanie.
3 rok staram sie zmienic cos na lepsze i narazie udalo mi sie zrobic tylko 2 rzeczy
wpis do profilu o najwyzszej wygranej i najnizszej porazce oraz koszyki druzyn.
Ale jestem nieugiety nigdy sie nie poddaje i dalej bede walczyl o zmiany na lepsze
jak nie uda mi sie w tej odslonie Pesa zrobie to w nastepnej pozdrawiam ;]

--- Koniec cytatu ---

szynszyl1995:
Ale pomocy organizacyjnej też nie chcecie, mimo takiej potrzeby i jeszcze piszecie, ze nikogo nie potrzebujecie. Ok, to róbcie codziennie różne turnieje i zróbcie jakies ciekawe rozgrywki a nie tylko liga...

A co do technicznych spraw, to zróbcie listę zmian, które chcecie wprowadzić i dowiedzcie się ile to by kosztowało i potem zróbcie zbiórke pieniędzy i na pewno ludzie powpłacają, moim zdaniem bardzo proste....

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk, to róbcie codziennie różne turnieje

--- Koniec cytatu ---

A jaki ma sens turniej kazdego dnia?
Kazdego dnia, to mozna grac, ale wyzwania :)

DavidDave:
A co do technicznych spraw, to zróbcie listę zmian, które chcecie wprowadzić i dowiedzcie się ile to by kosztowało i potem zróbcie zbiórke pieniędzy i na pewno ludzie powpłacają, moim zdaniem bardzo proste....
[/quote]

bardzo dobry pomysl jestem za !

REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jaki ma sens turniej kazdego dnia?

--- Koniec cytatu ---

kazdego dnia to fakt lekka przesada chodz wcale bym sie nie obrazil :P
ale mogly by byc 2-3 razy w tyg bo na razie byly tylko 2 na 4 tygodnie gry... ;/
swoja droga jak by byly 3 takie osoby jak ja od pucharow to by byly
co drugi dzien i gracze napewno by sie z tego powodu cieszyli

szynszyl1995:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jaki ma sens turniej kazdego dnia?

--- Koniec cytatu ---

Taki, że wtedy masz szanse zagrać parę razy, przeciez nikt lub prawie nikt nie zagrałby 7 razy. jakby byly codziennie to łatwiej było by na taki turniej trafić.  A co do wyzwan to lepiej chyba pograć jakiś turniej niż klepać wyzwania?? Ja już nie mówie codziennie, ale 4-5 razy a nie raz na 2 tygodnie. Gracze tego chcą a wy nie, wygląda jakby serwis nie był dla graczy tylko dla adminów. I jakby to było nie wiadomo co to ok, to nie twoja strona i spadaj, ale prostych rzeczy nie chcecie zrobić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej