Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 kontra Fifa 13!!
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE CS jest tak przereklamowany, że aż głowa boli. Nie ma w sobie nic, czym mógłby przebić multi któregoś z nowszych (a nie mówię o genialnych 1 i 2) CoD-ów.
--- Koniec cytatu ---
Tym zdaniem pokazałeś jak się znasz i dlatego kończę z Tobą dyskusję. Grywalność. Rozumiesz to? To jest coś, czego przez najbliższe lata nie będą mieć żadne FPSy tak dobrego jak w CS
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA FIFA klepie to samo co w 12 to samo w 13.
--- Koniec cytatu ---
Ale grałeś, że wiesz? Moje odczucia są inne po 4 dniach z FIFĄ.
Full-manual faktycznie daje radochę, polecam każdemu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIETym zdaniem pokazałeś jak się znasz i dlatego kończę z Tobą dyskusję. Grywalność. Rozumiesz to? To jest coś, czego przez najbliższe lata nie będą mieć żadne FPSy tak dobrego jak w CS
--- Koniec cytatu ---
No właśnie nie bardzo rozumiem, co takiego fajnego ma ten CS, a czego nie można ujrzeć w multi żadnego z CoD-ów, zwłaszcza tych starszych.
paxx:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle UFC Undisputed 3 było jednak lepsze od EA MMA
--- Koniec cytatu ---
jednak ufc 3 wyszło o ile sie nie myle rok pozniej po ea mma a ea mma konkurował z ufc 2010 , jedyne co lepsze miało ea mma to tryb online , i swipowanie pozycji w parterze :D
co do tematu wiadomo ze fifa wygra przez lepszy marketing .
haker1983:
pawlodar, tak testowalem obie gry, inaczej bym tego nie napisał. testowalem tak samo fife 12, wiec nic według mnie sie nie zmieniło co chodzi o gre, bo na grafe nie patrze czy jakies tam gowienka ckierkowe typu trybuny nie wiem trawka. O licencjecah nie w spomne, bo to juz w ogole mnie nie obchodzi.
Właczam kopanke po to, zeby pograc, skonstruowac ciekawa akcje, czy tez wykonac efektowny strzał na bramke.
Obecnie ucze sie gry na manualu, i powiem Wam. ze jest przepasc i to duza miedzy gra na pelnej pomocy, wieksza niż w PES 2012. Zrobic cos ciekawe na manualu to jest wielka sztuka w tej odslonie PESa, jednak znowu minus online. NIe ma w ogole filtra zeby np zrobic pokoj na manaulanych ustawnieach gracza (profilu).
Jednak zauwazylem, ze widac jak np gracz ma wlaczone manualne strzały czy podania. Tu akurat wielki plus dla KONAMI, teraz mozna chociaz sie dogadac ze w meczu kazdy wlaczy manualen strzały, i tego nie oszuka, bo pasek do strzału ma inny kolor.
Tak czy siak PES 13 jest swietna gra, ktora pokazała, co ma sie liczyc w meczu dla gracza...
matix756:
Na tej stronie co podał to sami fani fify głosują na to ścierwo. Każdy widzi że pes jest pod każdym względem lepszy. W cs'a jest taka grywalność ponieważ miał wtedy lepszy multiplayer ale z porównaniem z dzisiejszymi multiplayerami w codzie to cs to porażka i mogę przysiąc że w coda w tych czasach więcej ludzi gra niż w tego cs'a. Kiedyś kumpel mi go pokazał i od razu głupi wydał m się praktycznie pod każdym względem same błędy w grze.
PES rządzi !!! :D
Nawigacja
[#] Następna strona