Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Losowowe formy, warunki pogodowe i kontuzje on.
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdla mnie realizm jest zły , czy większy realizm tybm bardziej decyduje losowość , ja od zawsze wolałem arcade gdzie każdy ma takie same szanse i decydują umiejętności .
ale widać większość woli liczyć na farta i może sie ktoś trafi na czerwonej :P a przeciwnikowi z strzałką w dół fioletową
GL hF
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiesz, ze wprowadzenie losowych form, spowoduje, ze rozgrywki będą ciekawsze? Nie będą co poniektórzy grać jedną i tą samą 11-tką oraz wyuczonymi na pamięć schematami. Rozgrywki były by dużo ciekawsze.
Jeśli nawet nie wprowadzić losowych, to dać graczom, możliwość wyboru, tzn, normalnie gramy zielonymi, ale jak gracze(obaj muszą się zgodzić) się umówią na losowe to grają losowymi. Dlaczego nie dać możliwość wyboru graczom jak chcą grać, tylko ich zmuszać do grania zielonymi?
Joe.Cole:
I to właśnie wyklucza skilla. Im bardziej masz wyćwiczoną i wyuczoną swoją jedenastkę i taktykę tym lepiej grasz, a wprowadzanie losowości zaburza to i powoduje, że liczy się fart a nie skill. JESTEM ZA ZIELONYMI STRZALKAMI!!!
Ukassiu:
O czym ty w ogóle mówisz? Jaki fart? To, ze ktoś nie będzie grał wyuczonymi schematami to znaczy, ze będzie liczył się fart? Właśnie wtedy widać prawdziwą siłę gracza, gdy nie gra wyklepanymi do obrzydzenia schematami.
rosicki:
1 opcja
Ukassiu:
Zdecydowana większość jest za, więc może administracja ustosunkowała by się do tej propozycji?
Nawigacja
[#] Następna strona