Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Losowowe formy, warunki pogodowe i kontuzje on.

<< < (2/5) > >>

paxx:
dodajcie jeszce 5min i bedzie calkiem loteria :D

albo od razu rzut monetą po co grać oddajmy się fartowi w 100% :)

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdodajcie jeszce 5min i bedzie calkiem loteria :D

albo od razu rzut monetą po co grać oddajmy się fartowi w 100% :)

--- Koniec cytatu ---

A co wedlug ciebie kontuzje wlaczone sprawia, ze bedzie wieksza loteria?

DavidDave:
No paxx chyba nie ma pojecia o prawdziwej pilce :D kontuzje i forma zblizaja Pesa jeszcze bardziej do realnej pilki w ranking match gra sie na losowych formach i kontuzjach on :)

paxx:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo paxx chyba nie ma pojecia o prawdziwej pilce :D kontuzje i forma zblizaja Pesa jeszcze bardziej do realnej pilki w ranking match gra sie na losowych formach i kontuzjach on :)

--- Koniec cytatu ---

dla mnie realizm jest zły , czy większy realizm tybm bardziej decyduje losowość , ja od zawsze wolałem arcade gdzie każdy ma takie same szanse i decydują umiejętności .

ale widać większość woli liczyć na farta i może sie ktoś trafi na czerwonej :P  a przeciwnikowi z strzałką w dół fioletową

GL hF

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdla mnie realizm jest zły , czy większy realizm tybm bardziej decyduje losowość , ja od zawsze wolałem arcade gdzie każdy ma takie same szanse i decydują umiejętności .

ale widać większość woli liczyć na farta i może sie ktoś trafi na czerwonej :P  a przeciwnikowi z strzałką w dół fioletową

GL hF

--- Koniec cytatu ---

Ale przeciez pilka to jest losowosc nie zawsze wygrywa ktos kto ma wieksze umiejetnosc (np Barca) poniewaz duza role w pilce odgrywa po prostu szczescie i dyspozycja danego dnia :)
Poza tym zeby kazdy mial rowne szanse kazdy musial by grac ta sama druzyna na tym samym kompie padzie i z takimi samymi warunkami do gry a tak sie nie da ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej