Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pesleague? HAHAHA.
Joe.Cole:
Przecież napisałem już wcześniej, chciałem grać w pierwszej lidze i chciałem ją wygrać, gdyż mam czas na rozegranie tylko jednego sezonu, bo jak się zacznie drugi sezon to będę miał sesję i raczej nie będę miał czasu na grę w pesa, a granie w 2 lidze to w ogóle jakaś porażka dla mnie i totalna strata czasu. Dziękuję za uwagę.
belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież napisałem już wcześniej, chciałem grać w pierwszej lidze i chciałem ją wygrać, gdyż mam czas na rozegranie tylko jednego sezonu, bo jak się zacznie drugi sezon to będę miał sesję i raczej nie będę miał czasu na grę w pesa, a granie w 2 lidze to w ogóle jakaś porażka dla mnie i totalna strata czasu. Dziękuję za uwagę.
--- Koniec cytatu ---
wiem Joe.Cole pomimo że sytuacja dotyczy głównie Ciebie to zauważ że dyskusja dotyczy ogólnie sytuacji a moja odp. jest skierowana do całej "reszty malkontentów"
Pozdr.
Joe.Cole:
No tak, ale gdyby nie ja to nie byłoby dyskusji, a ja także należę do jak to nazwałeś "całej reszty malkontentów".
Bartek10:
Popraw ankietę :)
msciciel:
zeby ankieta byla choc troche wiarygodna a nie wsparta tylko przez odpowiednia grupe to powinno w niej zaglosowac minimum 100-200 osob.
Nawigacja
[#] Następna strona