Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pesleague? HAHAHA.

<< < (12/18) > >>

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

powinno być więcej meczy w grupie lub limit max. bonusa np. 6pkt a nie 10 jak to otrzymali niektórzy - ale teraz jest już trochę po ptokach.

Możemy teraz jedynie ustalić jak organizować eliminacje w PES 2014 :/

--- Koniec cytatu ---
czyli ktoś dał ciała po całości

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie ta dyskusja toczy sie dlatego ze jeden uznal ze powininen byc w perwszej lidze. Gdyby sie wniej znalazl wygrywajac wszystkir mecze a nie jeden remisajac wogole nie byloby tych dywagacji. Podobnie jest z walkowerami jak ktos dostanie na swoja niekorzysc to zaczyna sie lament ze trzeba zasady zmienic.

Wysyłane z mojego Iconia A500 za pomocą Tapatalk 2

--- Koniec cytatu ---

Ta dyskusja toczy się co roku i zawsze wychodzi na to, że zasady są złe. Za rok zasady pozostają takie same i jak ktoś spróbuje skrytykować, to od razu jest, że przecież znał zasady itp. No, ale cóż...

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE czyli ktoś dał ciała po całości

--- Koniec cytatu ---
jeżeli tak było ustalone, to raczej nie... Teraz ważne jest to, żeby znaleźć kompromis do el. ligowych w 14tke

belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie ta dyskusja toczy sie dlatego ze jeden uznal ze powininen byc w perwszej lidze. Gdyby sie wniej znalazl wygrywajac wszystkir mecze a nie jeden remisajac wogole nie byloby tych dywagacji. Podobnie jest z walkowerami jak ktos dostanie na swoja niekorzysc to zaczyna sie lament ze trzeba zasady zmienic.

Wysyłane z mojego Iconia A500 za pomocą Tapatalk 2

--- Koniec cytatu ---

amen :)

belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE    tak się zniechęca wartościowych graczy do gry na pesleague  >:( >:( >:(                                                                                                                                                                                                                        i tak mówi członek
 zarządu serwisu wstyd :o :o :o :o :o. Zagrałem z  Joe mecz o dopiero się dowiedziałem jak w tą grę można grać ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

może i Tobie wstyd mi nie, z dziwnego założenia wychodzicie że jak coś nie gra to od razu wszyscy mają na głowach stawać i to zmieniać spójrz jak to wygląda w rzeczywistości do ligi zadeklarowało się 175 osób z czego nie całe 10% procent ma pretensje do sposobu przeprowadzonych kwalifikacji i to tak zawyżone dane
owszem można się zastanowić nad zmianą pkt bonusowych jeżeli będzie ona korzystniejsza niż dotychczasowe rozwiązanie, ale bez przesady to co napisałem powyżej jak mi nie "pasi" to nie gram (już nie wspominając że to nie jest tak że ktoś nie ma możliwości w ogóle grać tylko to że np zaczynam od ligi nr 2)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej