Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pesleague? HAHAHA.
DavidDave:
Zeby ludzie glosowali w ankiecie trzeba ja dobrze wypromowac a w tym tamacie udziela sie gora 20 osob. Jesli takie ankiety znajdowaly by sie na stronie glownej i zarejestrowani gracze mogli by w nich glosowac frekwencja byla by 10 razy wieksza. Ale takie ankiety nie maja sensu na pesleague poniewaz tutaj decyduje glos gora 2-3 osob a zarzad zadko sie liczy z glosem graczy albo chociaz opiekunow czy ludzi zasluzonych ktorzy chca cos wniesc do tej strony.
Zarzad nawet nie potrafi przestrzegac wlasnego regulaminu kto doposcil do eliminacji ligowych graczy ktorzy nie mieli rozegranych zadnych wyzwan ??
Jestem tu od trzech lat co roku jest ta sama gadka udzielaja sie w niej te same osoby a zadnych zmian nie ma. 5pkt za lige pes12 to powinni dostac tylko jej zwyciezcy jak Betek, Martinso i Blo a cala reszta gora 2pkt za 1 lige i 1 za pozostale. Wiekszy bonus za slabsze druzyny i koniecznie 2 mecze z jednym graczem w eliminacjach pisalem o tym mscicielowi zanim ruszyly eliminacje wtedy nowi gracze albo Ci co nie grali w ostatnim sezonie pe12 tez mieli w miare wyrownane szanse na awans do 1 ligi.
Pytanie do zarzadu: Jaki sens ma nagradzanie stalych graczy skoro gracz ktory rozegral 2 sezony w pes11 i 2 sezony w pes12 a w ostatnim juz nie zagral i nie otrzymal punktow bonusowych ?? Doceniliscie tylko tych co grali w ostatnim sezonie !!!
Ukassiu:
dobra dajcie spokój, nie ma szans na to, Teraz zacznijmy wnioskować do UEFA by stałe zespoły np. w Lidze Mistrzów(Real) miały na starcie kilka punktów, a te nowe(PSG) zero, wtedy bedziemy mogli powiedzieć, że jest u nas jak w prawdziwej piłce.;) No bo tak to wyglada w lidze tu. prawda, że bezsens?
A tak na poważnie, to mnie to szczyka, czy będzie tak czy inaczej, ale po prostu te zasady są chore i dlatego chciałem o tym napisać. Uważacie inaczej, ok wasza decyzja.
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobra dajcie spokój, nie ma szans na to, Teraz zacznijmy wnioskować do UEFA by stałe zespoły np. w Lidze Mistrzów(Real) miały na starcie kilka punktów, a te nowe(PSG) zero, wtedy bedziemy mogli powiedzieć, że jest u nas jak w prawdziwej piłce.;) No bo tak to wyglada w lidze tu. prawda, że bezsens?
A tak na poważnie, to mnie to szczyka, czy będzie tak czy inaczej, ale po prostu te zasady są chore i dlatego chciałem o tym napisać. Uważacie inaczej, ok wasza decyzja.
--- Koniec cytatu ---
większej głupoty niż ta która piszesz jeszcze nie widziałem...
i to jeszcze w wykonaniu osoby, która sama zaczęła i prowadziła wątek odnośnie rankingu UEFA :)
dlaczego Polska nie ma 4 drużyn w lidze mistrzów jak np. Hiszpania?? Przecież rok 2013 może być przełomowy...... "to niesprawiedliwe, że mamy tylko jedną drużynę w eliminacjach do LM a hiszpania czy anglia 4" - tak wygląda to co napisałeś Ukassiu :)
Risto-pl:
można tu napisać cały tom ale prawda jest taka że preferowani maja być starzy gracze nowi nic nie znaczą przypadek JOE i może innych w przyszłości a ty sabbi bronisz tego co jest a jest totalnie s.........e ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
es_sabbi:
no co bronie co bronie?? Bo masz inne zdanie to znaczy ze mam sie z Toba zgodzic??
Pozyskiwanie nowych klientow jest bardzo wazne. Ale rownie wazne jest utrzymanie tych ktorzy sa z nami. Czemu?? Bo są sprawdzeni, nie stwarzaja klopotow, mozna na nich liczyc - czysty marketing.
Liczy się dla mnie dobro i nowych i starych graczy. Ale jak sam Ukassiu dał przykład - nawet w Lidze Mistrzów czy w takich sprawach jak reprezentacje jest ranking, który nie jest tworzony na nowo co roku a aktualizowany. Nowi przechodzą całą ściężkę jak każdy - nikt nie dostaje 1 miejsca za free...
Nawigacja
[#] Następna strona