Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pesleague? HAHAHA.

<< < (16/18) > >>

[-blo-]:
ankieta ogolnie z dupy...

bonusow powinno byc wiecej np za nieprzegranie żadnego spotkania w eliminacjach pare innych bonusow tez mozna dodac

niby dlaczego mam nie dostac bonusa za lige pes 12? gdzie przebilem sie z 4 do 1? i gralem sumiennie lige przez wszystkie sezony?!

nie mam tyle czasu na gre, nie mam czasu kupic pesa 1 dnia premiery i napierdzielac po 10 godzin dziennie ustawic takty, gdzie zawsze w eliminacjach idzie mi gorzej wlasnie z braku czasu?

to moze mi ktos odp dlaczego? nie mam byc preferowany jesli czytaj wyżej :-)

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBo są sprawdzeni, nie stwarzaja klopotow, mozna na nich liczyc

--- Koniec cytatu ---
weź przestań... bo przytoczę tylko Pana "M" i wtedy nie wiem czy powiesz to samo

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEweź przestań... bo przytoczę tylko Pana "M" i wtedy nie wiem czy powiesz to samo

--- Koniec cytatu ---
zawsze są jakieś wyjątki - podałeś jeden więc nie będziemy z powodu jednego pana robić rewolucji

a jako opiekun czyli z nazwy osoba "bezstronna" nie mogę wypowiadać się o Magdzie M. ;]

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzawsze są jakieś wyjątki - podałeś jeden więc nie będziemy z powodu jednego pana robić rewolucji
a jako opiekun czyli z nazwy osoba "bezstronna" nie mogę wypowiadać się o Magdzie M. ;]

--- Koniec cytatu ---

Historia uczy nas ze to zwykle jedna osoba, badz nie wielka grupa ludzi zawsze robila rewolucje ;]
Wlasnie jako opiekun powinienes odrazu podejmowac jak najwieksze srodki podczas lamania regulaminu a nie wstrzymywac sie od glosu i zachowywac bezstronnosc... Nie wiem jakie obowiazki spoczywaja na opiekunie ale jak sama nazwa "opiekun" wskazuje powinienes pomagac rozwiazywac problemy a najwiekszym problemem jest to jak ktos kogos oszuka ;) Jednak pewnie najwygodniej pozostac w milczeniu...

es_sabbi:
1 liga ma swojego opiekuna i to z nim ustalaj - nie ma czegoś takiego że się jeden drugiemu wtrynia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej