Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Proszę o całkowite usunięcie mnie z ligi pesleague

<< < (4/6) > >>

es_sabbi:
bez obrazy ale jak dla mnie rychu to robi za takiego "macierewicza pesleague" ;p wszędzie doszukuje się sztucznej mgły i śladowych ilości trotylu :D

Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHmm nie wiem jak wy, ale ja na 180 rozegranych spotkan na pesleague mialem moze max 3 razy jakies lagi i nie wiem czy to mozna bylo nazwac lagami :D
Chyba co nie ktorzy nie pamietaja lagow i teleportow z pes 2008 :)

Poza tym, czy to jest odpowiedni watek do dyskusji na ten temat??

--- Koniec cytatu ---

Otóż to ! Kiepskiej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy. To nie jest lan gdzie gracie na jednym PC...czasami coś zwolni, coś przyśpieszy ale nie przesadzajmy, że to są lagi. Od pes2011 albo 2010 (już nie pamiętam) mamy naprawdę dobrą grę pod względem online.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEbez obrazy ale jak dla mnie rychu to robi za takiego "macierewicza pesleague" ;p wszędzie doszukuje się sztucznej mgły i śladowych ilości trotylu :D

--- Koniec cytatu ---

<lubię to> !

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE  gdyby ld było na serwerach Konami nie na serwerach polskich zapewniam cie w Ld było by u wiekszości lag lag lag ;D ;D ;D ;D to powiedz mi artur czemu ci co maja dobre  gra sie z nimi super a ci co maja very poor żle ogarnij się trochę
 czemu z tego powodu nie gra tu paru chłopaków nie że pesleague jest złe tylko że pier.... grac na lagach

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnawet nie Matip  miejscowość okaya koło Nagano ;D  środkowa część wyspy Honsiu w Japonii  hahhhahha  lagi nie nasza wina  ;) i bd wiecznie czy nam się podoba czy nie tak wiec w cenie zakupu dostajemy promocje  gre z lagiem

--- Koniec cytatu ---
no "trochę" przesadzasz z tymi lagami, to się robi trochę śmieszne inni nie narzekają na to tylko Ty, a Ci co zrezygnowali z pesleague, to raczej nie przez te rzekome lagi, tylko przez paru wałków i wiecznych rankingówców jak już byś chciał wiedzieć...
Wychodzi na to, że Ty z każdym z kim grasz masz lagi, że aż tak na to narzekasz...

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno "trochę" przesadzasz z tymi lagami, to się robi trochę śmieszne inni nie narzekają na to tylko Ty, a Ci co zrezygnowali z pesleague, to raczej nie przez te rzekome lagi, tylko przez paru wałków i wiecznych rankingówców jak już byś chciał wiedzieć...
Wychodzi na to, że Ty z każdym z kim grasz masz lagi, że aż tak na to narzekasz...

--- Koniec cytatu ---
  a ty artur kur. piszesz do mnie co innego a co innego na forum żal

Artur 7:
czy ja Ci coś wspominałem kiedykolwiek o lagach na pesleague?? Chyba nie... A to, że ktoś pisze do kogoś inaczej, a na forum inaczej, to chyba jest norma...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej