Dział Ogólny > PES 2014
PES 2014 z dużymi zmianami w grafice.
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzypomnij sobie postęp z Pesa 6 do 2008. Od razu widać różnice
--- Koniec cytatu ---
Szkoda, że wszystkie na minus.
RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPes 2008 najgorszy?! Chyba Ci się pomieszało coś w głowie. Pes 2008 i 2009 to najlepsze PESy jakie wyszły.
--- Koniec cytatu ---
PES 2008 i 2009 to zdecydowanie najgorsze odsłony w historii ProEvo, totalne kupy :o
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzypomnij sobie postęp z Pesa 6 do 2008.
--- Koniec cytatu ---
jakoś sobie nie przypominam... Na PES 6 zakończyła się ta piękna seria
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzypomnij sobie postęp z Pesa 6 do 2008. Od razu widać różnice (np. w grafice). Albo z 2008 do 2009. Dla mnie to najlepsze Pesy, niewiem jak dla was.
A co do 14 to mam nadzieję, że nie zmienią tylko grafiki, ale też animacje, tryby, gameplay i szereg innych zmian, w ogóle powinni od podstaw zacząć go robić.
--- Koniec cytatu ---
Niestety poprawy tylko w grafice. Jeśli chodzi o mnie to PES 2006 wiadomo...super gra. Później wtopa z Pes 2008, następnie Pes 2009 dla mnie było nawet ok. Miałem spory fun z tej gry. Pes 2010 również grało się nie najgorzej, czasami denerwowały te słynne bugi :D Pes 2011, czyli speed i do przodu, krok do tyłu Konami, Pes 2012 poprawiony na mały + i Pes 2013 zepsuty na spory -. Dlatego jestem na razie ostrożny z ocenami. Niestety wg mnie Pes 2013 bije się z Pes 2008 o miano najgorszej części.
OnoMatoPeja:
Jeśli biorąc pod uwagę PES2008 i PES2013 to różnica jest definitywna w gameplay.
Obecny PES2013 jest najlepszy od 2008 w gameplay (co nie zmienia faktu że jak zawsze ma swoje błędy). A to co oferuje, czyli tryby na różnym etapie to już inna bajka.
Ale są gusta i guściki i nikomu się nie dogodzi. Jeden powie super, inny zaś że dno.
Nawigacja
[#] Następna strona