dlatego trzeba brać to na chłodno...tylko nie zdzwie się jak takie będą...jedno mi tu tylko nie pasuje dx10 ja się założę ze ten nowy silnik działa na dx11 a jak bym zobaczył w oficjalnych jak co roku dx9 to tragedia...
Ja jestem ciekawy co ze zjawiskami atmosferycznymi czy zobaczymy w końcu śnieg na stadionach i czy podający deszcz w końcu nie będzie wyglądał jak opadająca mgła... i czy te zjawiska będę w jakiś sposób wpływały na przebieg meczu ? . Może doczekamy się jakiejś wiadomości na ten temat
tylko martwi mnie brak loga pc...
W tym tygodni miało być przecież tyle info na temat 14-stki a jest wtorek 15:30 i żadnego oficjalnego info.
Miały być podane nowe informacje o PES 2014. Post z FB został usunięty, a na Twitterze dostaliśmy wiadomość:Due to unforeseen circumstances the announcement on #PES2014 will be made later this week. Apologies for the inconvenience.Informacje w tym tygodniui.
W demo najprawdopodobniej zagramy Bayernem Monachium, Santosem, Reprezentacją Włoch i Reprezentacją Nemiec.
Ludzie, czy możecie mi powiedzieć czemu EA i KONAMI ciągle ze sobą rywalizują? Nie mogli by zrobić jednej gry piłkarskiej? KONAMI zajęłoby się grafiką, A EA gameplayem i szatą graficzną i wyszłoby z tego piękne cacko.