Jęki, płaczę, najwięcej mają dopowiedzenia gracze PC... bo dema nie dostaną. Straszne rzeczy, naprawdę.
To jest gra konsolowa, PC stanowi na całym globie znikomy procent.
"Konami nie obiecywało na 100% dema do końca miesiąca", a ten typ z Twittera to nie pępek Konami. Pisałem że to cieć od show.
A jak macie z tym problem to... kupicie po premierze (testując demo z 100% kodem lub full wersję ściągniętą z neta), poczytacie opinie o online, czy warto.
Chwileczkę, chwileczkę..
Nie Adam Bhatti, lecz sam Officialpes potwierdził demo w Sierpniu.
Wieć teraz nie tylko gracze PC mają żal do producenta. Jeżeli sierpień, to sierpień a nie wrzesień. Jeżeli całe swoje możliwości skupili na current genach to wszystkimi siłami powinni jak najlepiej promować tą grę na tą generację.
Raz, że wydanie dema tydzień przed to o wiele za późno, ale fakt faktem jest i można przetestować produkt.
Dwa, to brak wydania dema na PC jest strzałem w stope i nie ma co tutaj się sprzeczać. Konami dobrze wiedziało, że FIFA 14 na CG wiele się nie zmieni i mieliby szansę pokonać wreszcie odwiecznego rywala. Ale takimi zagrywkami tego nie zrobią.
Bo ja miałem sobie przetestować demo w tym sierpniu czy wrześniu, pograć kilka meczy, wyciągnąc wnioski i w dzień premiery polecieć do Media Marktu i kupić grę.
A teraz nie dość że będe musiał ściągać grę (Nie, nie Konami, nie kupie produktu w ciemno) to dwa nie kupie gry w preorderze.
Kompletnie nie rozumiem kroku Konami.
Więc sami sobie w twarz plujecie, takim zachowaniem i podejściem.
Nikt tu w nich nie pluje. Miał być śnieg - nie ma śniegu, miało być demo w sierpniu - nie ma dema w sierpniu, miało być demo na pc - nie ma dema na pc. Gdyby obiecali zabrudzenia na sznurówkach i widoczych komentatorów na stadionie i nie byłoby tego w grze również miałbym pretensje. Jak się coś obiecuje to się dotrzymuje obietnicy I nie ma co na ten temat dyskutować .Wyciągnij wnioski. My gracze tylko czekamy na produkt warty wydania pieniędzy.
full wersję ściągniętą z neta
Ale ja do cholery nie chce ściągać gry z internetu, bo założmy że nie będe miał już internetu i chciałbym pograć tylko offline. I nie będe mógł, bo nie przetestuje wcześniej gry.
Wielki konsolowcu..