Rozegrałem trzy spotkania , gra się .. co tu dużo mówić wyśmienicie , ktoś tu chciał wiedzieć o podaniach górą na dobieg , fajnie to wygląda , starzały z dystansu , wszystko robione jest z lekkością , walka bark w bark wygląda wyśmienicie , problem jest jeden ale wg mnie duży bramkarze ... co oni tworzą czasami to jest śmiech na sali , po strzale zamiast wstać szybko tak jak robią to piłkarze z pola po np. wślizgu , tak oni robią to ospale co wygląda słabo , animacje takie sobie , jedna sytuacja była ciekawa przy rożnym przeciwnik wrzuca piłkę , a bramkarz skacze i z 3 sekundy leci do centrowanej piłki , wyglądał jak Max Payne w bullet-time .... Na dole macie zdjęcie , po sytuacji z której śmiałem się kilka minut . Przeciwnik był na spalonym , więc jest rzut wolny , wykonuje go Neuer bo jest to w polu karnym , patrze a moim oczom ukazuje się postać Buffona , stoi on przed moim polem karnym nie wiem z jakiej okazji dodam ,że jest 35 minuta oni prowadzą a on z nie wiadomych przyczyn teleportował się pod moje pole karne . Po wykonaniu wolnego sprintem zaczął wracać na swoje pole karne .