PS4 podobnie jak Xbox Jeden nie będzie miał kompatybilności wstecznej, czyli nie będą działać.
Zainstalujcie sobie Windows 8. Ma mniejsze wymagania niż Windows 7. Chodzi całkiem przyjemnie, a do kafelek się w miesiąc przyzwyczaicie. Musicie iść z postępem bo Windows XP to już jest przeżytek. Za rok już żadna gra nie będzie wydawana na ten system. Ja uruchomiłem Windowsa 8 na 2gb ram i jakąś kartą zintegrowaną w laptopie i chodzi bardzo ładnie.
O ile PS4 ma kosztować ok 1200zł w dniu premiery o tyle gry w dniu premiery to już wydatek 250-380zł. Co jest moim zdaniem przegięcie całkowite.
Czy na PS4 odpalę PES'a 20014 na PS3? Nowsza konsola, starsza gra. Jak to będzie z innymi grami na PS3? Czy na PS4 odpalę GTA 5, Watch_Dogs?
Nie wiem skąd wziąłeś tą informacje , ale jest to nie możliwe by ta konsola kosztowała 1200 zł ... Minimum 1600 zł max 2000 zł ; )
Rzeczywiście wcześniej pisali, że będzie kosztować 1200zł.
Skoro boisz się o wydajność, to PES14 Ci nie wejdzie.... Poza tym siódemka jest o wiele lepsza niż XP. Podaj parametry twojego PC
tylko Ci co nigdy nie tkneli siodemki lub osemki tak mowia o xp. Powiem wam z wlasnego doswiadczenia, ze programy i gry lepiej chodza na 8 niz na xp i nie wywala i nie zawiesza. XP bardzo czesto mi sie wieszal jak odpalalem programy graficzne itd. Teraz mam 8 i jestem zadowolony, a tez na niego psioczylem, a to ze kafelki itd. Teraz wychodzi aktualzicja do 8.1 i pojawi sie przycisk start i innych podobnych rzeczy co mial xp i 7
To nie wahaj się, jeśli na prawdę chcesz pograć w PES14, to zainstaluj Windows 7, twój PC jest dobry. Chyba, że jesteś uparty... Też nie mam nic do XP, ale po prostu 7 jest nowsza i co za tym idzie bardziej dopracowana, stabilniejsza i bardziej funkcjonalna niż wysłużony XP. Nie pożałujesz. Byle nie Visty
Win 8 ma mniejsze wymagania od 7. Praktycznie zjada tyle samo pamieci co xp, a wiec z 1gb. Przynajmniej tak jest u mnie
Skoro na XP na średnich, to na 7 też Na oko napisałem, nie wiedząc jak na xp Ci chodziło. Ale jeśli się okażę, że PES14 nie będzie dla XP, to albo instalujesz ''7'' albo kupujesz konsolę albo czekasz rok za PES15 i kupujesz PS4
Windows xp zabiera 64mb ramu, więc o jakim 1gb mówisz?