Ogarnijcie się. Nikt za was nie będzie pisał co jaki sklep robi. Macie łącza, wysilcie się i poszukajcie dobrze.
Na 3kropki pisze jak byk, że gra jest wysyłana w dniu premiery, 20 września. A jak nie jesteście pewni to zapytajcie przez formularz kontaktowy dany sklep.
Różnica np. między 3kropki a Ultima to 1 zł w cenie. Jedynie koszty dostawy to wasz wybór, czy chcecie grać na weekend czy we wtorek.
Hej,
Wale prosto z mostu, nie zawsze byłem z PES'em. Tego roku nastawiłem się jednak na wyrób Japońców. Mam jednak kilka pytań:
- z jakiego serwisu będę mieć pewne patche tzn; kompatybilne, czyste z jakością? PESedit?
- jeśli wychodzą patche to są jakiego rodzaju? [zmiana statystyk piłkarzy, stroje, twarze, nazw drużyn w menu na "licencjonowane")?
- na przestrzeni kilku serii pesa, długo trzeba czekać na 1 patcha?
- w Fifie używałem moddingway, w pes daje radę?
- polski dystrybutor, czyli w dniu premiery kupię grę np: w empiku? (pisałem do media markt email odpisali, że nie wiedzą)
To kwestia twórców patcha kiedy go wyda i co będzie zawierał z dodatków (stoję, twarze, bandy, murawy, stadiony itd.) czy inne statystyki. Nie licz na fajerwerki tydzień po premierze, zwłaszcza nowego silnika graficznego.
Nie ma dobrych patch, i nigdy nie było aby dogodziły każdemu (jak dla mnie). To zależy od ciebie czego oczekujesz.
Co do kupna w empiku... jeśli jakiś sklep sprzedaje przez www grę pudełkową i jest on w twym mieście to lesze by było w nim kupić niż liczyć na empik lub media-szajs.
Sam wybierz co ci się lepiej kalkuluje