Witam wszystkich dziś wyszedł settings do pesa 2014 tutaj link do pobrania
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEV-SYNC jak wyłączę to od razu Giera kopa dostaje i pierwsze co zauważyłem, ze zmiana zawodnika od razu działa jak powinna to wiadomo ale czy ta opcja Frame ma być włączona czy wyłączona? jeśli ktoś wie o co chodzi to proszę o odpowiedź.
A i z tego co widzę wielu z was narzeka na słabe strzały i ze bramkarze z daleka targają jak cyborgi:D tezz tak miałem ale wystarczy ściągnąć najnowszy File loader shot power ustawić na 130 a bal speed na 105 i jest idealnie nie jest nic przesadzone brameczki takie z daleka wchodzą ze poezja a bramkarze targają wtedy kiedy naprawdę powinien to wyłapać sami sprawdźcie i się przekonajcie.
NIESTETY Konami w tym roku pięknie dało dupy z optymalizacja gry i trzeba semu powygrywać kilka rzeczy by się odmuliła bo gra w sama w sobie jest wyjebana tylko trzeba ja odmulić a jeżeli ktoś twierdzi ze PES się nie nadaje w tym roku to jest na prawdę downem i powtarzam raz jeszcze gra jest świetna tylko zlagrowana i żeby pograć se w nią tak jak pykaliście w 13stke to pierwsze co to musicie ja odmulić a drugie to ja ogarnąć
żeby wam to wyjaśnić musiał bym cały tutorial napisać czego się nauczyłem od września ale powiem tylko jedna rzecz na bank macie tak ze biegniesz na spidzie i nie da rady przejść kompa bo on odraz nogę wstawia a ty się odbijasz i tracisz piłkę długo mi zajęło by to wyczaić dlaczego komp mnie wymija jak pachołki a ja tak nie mogę? i doszedłem do tego przypadkiem wystarczy przy szybkim biegu trzymać prawy analog do przodu cały czas i tylko se manewrować zawodnikiem nawet jak mi się jeszcze gra muliła to już aż chciało się grać musicie sami to wyczaić wszystko a zobaczycie ze ten PES to wymiatara tak samo jest z trikami jak je ogarniecie to od razu zmienicie zdanie bo też tu często widzę wpisy ze triki się robi beznadziejnie i że ciężko a to zwykła bzdura.
I zrobicie jak uważacie możecie dalej zaśmiecać forum żalami ze ta gra się nie nadaje a możecie wreszcie usiąść i ja ogarnąć ja od wrzeszczenia z nią walczyłem najpierw na zlagrowanej a potem już na odmulonej i stwierdzam jedno TO NAJLEPSZE PRO JAKIE KIEDY KOLWIEK POWSTAŁO i konami nie kłamało grę trzeba od nowa ogarnąć.
I znów jest grane w PESA dzień w dzień i to z wielka przyjemnością:)