Dział Ogólny > PES 2014

PES2014 - nowe info

<< < (2/4) > >>

Miczki:
Aha, czyli jak już ktoś omieszka skrytykować PES-a, może od razu siebie nazwać fanem FIFY i na odwrót? Myślałem, że prawdziwy miłośnik czegoś potrafi też wytknąć tego niedoskonałości. Niektórzy najwyraźniej twierdzą inaczej. Oczywiście traktuje te obie serie jednakowo.

NexaT:
Napisałem, jak komuś nie odpowiada. Krytykowanie PES'a jest ciągle i nie jesteś jakąś przełomową osobą, która się postawiła.

Głównie chodzi mi oto, że administratorzy nie muszą tworzyć nowego tematu, ponieważ boją się waszych twardych argumentów, jaki to PES jest słaby w różnych aspektach. Jeszcze raz: taki wątek powstaje corocznie i to nie jest żadna próba zaślepienia innych, że w PES 14 mamy Legie i się wypchajcie. :)

Deimian7:
Znowu teorie spiskowe ;) Już Wam mówię dlaczego napisałem taki wątek. Sprawa jest prosta. Nie do wszystkich trafią wiadomości w tamtym wątku, bo nie są nigdzie indziej publikowane niż tam...ani na naszej www, ani na fb. Wychodzi nowy PES, sprawę trzeba nagłośnić. Niech trafi info do jak największej liczby ludzi, a kto zdecyduje się kupić, to już Wasza indywidualna sprawa.

Nie Miczki, nie napisałeś niczego takiego czego rzekomo mielibyśmy się bać. Szczerze mówiąc to nie znałem Twojego nicka do tego momentu. Także i dla Ciebie przydał się taki temat ;)

Grzegorz1321:
Mi się PES bardzo podoba lecz gdy nabyłem Playstation 3 byłem zmuszony przerzucić się na FIFE gdyż PES jest nie bardzo kompletny w stosunku do licencji a ja chciałem mieć wszystkie podstawowe ligi i transfery. Nie wiem czy w tym roku kupie PES prezentuje się świetnie ale nie mam pojęcia czy wychodzą jakieś Patche na Playstation 3? jeśli tak to na pewno kupiłbym PES a jeśli nie jestem znów skazany na fife ; /

Grzegorz1321:
tak to jest straszne bo według mnie jedynie co jest lepsze w PES to twarze i grafika a FIFA ma lepsze wszystko inne.
np prawie wszystkie licencje, i rozgrywki przez neta też przewyższają PES'a. Jedyne co mnie pociąga w Pesie to ta zajebista grafika, a w Fifie licencje i tryb trenera. Na kompie mogłem sobie pościągać patche i grać ile wlezie w PES ale teraz gdy mam wyłącznie PS3 nie mam takiej możliwości więc na PS3 Fifa przewyższa PES.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej