To wytłumacz może innym jak to możliwe, że Walcotta z piłką doganiają bez problemu? Ta gra to jedna wielka porażka, a raczej Wersja Alpha gry.
No dokładnie taką sytuację dziś miałem.
Mecz Anglia - Belgia, wychodzę sam na sam Walcotem, Van Buyten będąc 4 metry za mną spokojnie mnie dogania i zabiera piłkę.
Dla przypomnienia:
Walcot - jeden z najszybszych graczy w PESie ze speedem 97
Van Buyten - wolny czołg ze speedem 68
Ten PES nawet nie leżał obok symulacji, a a to całe gadanie o ciężarze zawodników do jednak bujda, bo i Van Buyten i Messi reagują tak samo, nie ma znaczenia kim się gra, każdy gracz jest ociężały i rusza się jak Ryszard Kalisz.
Druga spawa - co za tuman jest odpowiedzialny za statystyki i overale graczy? To jakaś komedia, jeśli nie dramat.
Jakim cudem Eto'o ma overal 91 skoro najlepsze lata ma już za sobą, a bramkę ostatnio to on strzelił chyba na treningu.
Tak samo Demba Ba i Torres - 87? Za co?
Diego Milito - lubię go, ale na 91 nie zasługuje.
Walter Samuel 90 - o_O
Ronaldinho - ubóstwiam gościa, ale 93 to chyba z sentymentu mu dali
Kaka 88 - za siedzenie na ławce w Realu tak samo jak Pepe z 89, który ma taki sam overal jak Ramos, który gra w każdym meczu.
Robinho 91 - Nie zasługuje
Maicon 88 - Zdecydowanie nie zasługuje
Totti 91 - Legenda, ale 37 lat.
Nuri Sahin 87 - Za siedzenie na ławce BVB
Pizzaro 88 - Siedzi na ławce Bayernie, a ma lepsze staty niż Muller i Mandzukić!
Panowie z Legii:
Suler 80 - Za co?!!! Ten facet oficjalny mecz.zagrał chyba jeszcze w poprzednim klubie.
Furman 85 - Randomowy overal.
Zyro 84 na LWF - Chyba za ten słynny talent, którego nie pokazuje
Mikita 82 - Jeden gol w lidze i ma staty jak Blaszczykowski!!!
Klose 89 - Super strzelec, ale już nie te lata.
Boruc - Marne 81, jeden z najlepszych bramkarzy Premier League.
Salamon 80 - Za...ekhm... nie wiem co.
Piszczek - Marne 83 dla jednego z najlepszych prawych obrońców Europy.
Perqius 82 - No nie bardzo.
Borysiuk 85 - Kolejny Random.
Julio Cesar 94 - Też go uwielbiam, ale już dawno nie należy do czołówki bramkarzy.
To tylko te najdziwniejsze Overale, na pewno jest wiele innych, może i jeszcze bardziej głupszych.