Jestem wlaśnie po rozegraniu parunastu meczy i powiem Wam, że jestem
Zachwycony !Nie miałem ani
pół laga a to co wydawało mi się być lagiem wcześniej typu:
- nie moge uderzać z pierwszej piłki
-ja uciekam dobry zawodnikiem a gówniany obrońca nagle do mnie dolatuje jak torpeda
-zła grafika podczas meczu w nocy.
PANOWIE ! to co wydawało mi się być w/w lagiem okazało się po prostu
brakiem doświadczenia w nowej odsłonie tej gry. Po rozegraniu kilkunastu meczy naraz, dopiero zobaczyłem jak bajecznie się w to gra !
Można grać szybkie piłki, kontry, długie podania... bajka...
ktoś powiedział, że nie można minąć zawodnika samymi kierunkami bez triku Gówno prawda
Spróbujcie pobawić się sprintem w odpowiednim momencie plus kierunkami i zobaczcie jakie cuda da się robić i jak w ułamek sekundy da się zgubić obrońców którzy przed momentem byli przyklejeni do Twoim pleców. MAJSTERSZTYK!
Nawet grafika w nocy przestaje mnie już tak irytować bo na prawde nie wygląda to źle.
Nie wiem jak jest na konsolach, ale u mnie na laptopie średnich parametrów ta gra chodzi płynnie, bez lagów, bez opóźnień (może się zdarzy raz lub 2 na cały mecz) gra się po prostu świetnieMam tylko dwa pytania:
- czy u Was też bramkarz druzyny przeciwnej po obronieniu strzały wybija tą piłke rękami ?? u mnie na 20 razy 18 wybija rękami a 2 razy wybije ją z nogi. To jakiś błąd w grze czy po prostu tak ma być?
- co zrobić by mieć oprawe na trybunach bo gram master lige ale ani razu nie miałem okazji tego zobaczyć.