Gram w wersje na PC padem z ps3 i wie ktos moze czemu moge miec problem z analogiem gdy daje w dół idzie w gore i na odwrót ? Dodam tylko tyle ze we właściowściach systemu analog działa normalnie. Prosze o pomoc.
matyjasik90Moze masz ustawione niskie detale w setting badz masz słaby monitor niska rozdzielczosc.. bez hd szalu nie ma moim zdaniem.starvinzmien sobie w ustawieniach pada na odwrot
No to dziwna sytuacja ja mam 23cale 1080p ustawienia high i skok jakosciowy jest ogromny wzgledem 13
JA POSIADAM GEFORSA 550 GT PROCEK 2X3,2 I 4RAMU A GRAFIKA DO DUPY WIE KTOŚ O CO CHODZI?
Nie dziwne, że grafika do dupy, skoro nie ma karty graficznej GeForca 550 GT na PC. Podaj pełną specyfikację sprzętu. Model procesora oraz karty grafiki.
Koleś jak gówno wiesz, to się nie wypowiadaj. Jak nie ma GF 550 GT na PC, skoro ta karta jest już na rynku ponad dwa lata?Puknij się czoło, albo zastanów 5 razy, zanim coś napiszesz.
na najniższych Ci pójdzie.Ja za to mam pytanie czy macie podobne cięcia przy powtórkach co ja? Ustawienia max 1080pw czasie rozgrywki płynne 60fps bez ciec lecz w powtórkach ciecia a fps latają 52-54... co mnie dziwi na srednich ustawieniach to samo..Core2Duo E8400 @ 4.0GHZ4Gb ramAti 6850 oc