Dział Ogólny > PES 2014
PES 2014 - problemy, błędy, pytania
Doggie:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETego nie zmienisz. VRAM mówi i o ilości dostępnej pamięci dla grafiki.
Plik setting... ? Dokładnie, bo nie rozumiem. Chcesz wybrać profil.. ?
Masz inną grafikę po za Intela ?? Jeśli tak to ustaw w panelu sterowania NVIDIA dla "ustawienia 3D" tą druga grafikę.
Przykład jak to wygląda >>
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jeśli chcesz odpalić grę i wyskoczy komunikat, dajesz Ignoruj i gra się uruchamia, lub wywala błąd.
--- Koniec cytatu ---
Patrz, wybieram plik settings i gdy to robię to zamiast tego pojawia się zupełnie co innego zaznaczyłęm..?
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Nie pisał bym tutaj gdyby nie to że nie mogę w panelu sterowania nvidia wybrać pliku settings
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Patrz, wybieram plik settings i gdy to robię to zamiast tego pojawia się zupełnie co innego zaznaczyłęm..?
--- Koniec cytatu ---
Totalnie nie rozumiem albo Ty co ja napisałem. Jeśli masz panel sterowania NVIDIA to znaczy że masz jakąś tam grafikę GeForce oraz Intela. Czyli dwie. Ustawiona jest Intela. Przestaw w panelu sterowania NVIDIA w 3D z Intela na tą drugą i zatwierdź zmiany.
Nawet nie wiem co chcesz zrobić.... czemu wybierasz settings.exe a nie pes2014.exe... jeśli chcesz określić ustawienia 3D pod PES.
fabironi:
Hej, witam wszystkich :)
Jestem nowy na forum, stwierdzilem, ze spora ilosc fanow pesa tutaj przebywa zatem mam nadzieje, ze dowiem sie czegos nowego i interesujacego o grze :) Mam nawet juz pierwsze pytanie, albowiem gram w MLO z dosc dobrymi wynikami, ale zauwazylem, ze mam problem z dosrodkowaniami - wlasciwie to naciskam na slowo problem. Malo ktore dosrodkowanie trafia do partnera z mojej druzyny, zwykle pilka jest wrzucana albo za slabo albo za mocno. Probowalem mniej wiecej wyczuc jak nalezy sterowac analogiem, aby byl z tych dosrodkowan jakis pozytek i nic. Gram na padzie, konsola ps3, czy ktos moglby mi objasnic te kwestie lub podrzucic stosowny link?:)
zbylon80:
Mam trzy pytania. Szukałem na forum, ale nie znalazłem.
1. Stworzyłem sobie piłkarza w 'Edit'. Chciałbym go dodać do klubu, żeby zagrać nim sobie Master League z kompem. Nie wiem jak to zrobić.
2. Usunąłem piłkarza z zespołu i wylądował w "wolnych agentach" również nie wiem jak go przywrócić.
3. Jak przywrócić ewentualnie do 'ustawień fabrycznych' ?? :)
Piotruss:
Witam, jedno pytanie z którym nie mogę Sobie poradzić.
Ja gram na klawiaturze, kumpel na padzie, i jak gramy mecze na przeciw Siebie to nie ma problemu, a jak chcemy zagrać jakiś 'cup' na dwóch to jak zrobić żeby player 2 (mój kumpel) który gra np Swój mecz grupowy grał ten mecz na padzie przeciw komputerowi? potem ja chcę grać np Swój mecz grupowy ale ja gram zawsze na klawiaturze, bo nie mam pojęcia jak to ustawić, jedynie jeśli spotyka nas razem w grupie to wiadaomo tak jak chcemy, on pad ja klawiatura. dziękuje za pomoc z góry!
Nawigacja
[#] Następna strona