Dział Ogólny > PES 2014
Tryb Become a Legend - problemy i rozwiązania
Ozma:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo w PESie jest ocena 9.0?!
Jak gram w PESa od 5tki to nigdy nie miałem takiej oceny. Często próbowałem zrobić jak najwyższą ocenę ale nawet strzelenie 10 bramek w meczu i zaliczeniu 15 asyst nie pomagało.
Oceny w PESie to żenada, jedna wielka żenująca i nie zrozumiala opcja, nie zmieniająca się od lat.
W FIFIE oceny pomeczowe są świetne, zrozumiałe i czytelne, a tutaj są po prostu dodane na siłę, bez pomysłu i logiki.
--- Koniec cytatu ---
O ile w PES 2013 oceny pomeczowe miały przełożenie na "stosunki" z menedżerem, to tu przyznam Ci rację i są kompletnie bez sensu. Poza tym nie wiem co to za śmieszna skala, która zaczyna się bodajże od 5.0 :) Tak jak ktoś napisał wcześniej, momentami nie ma motywacji do grania, bo i tak możemy przejść do mega klubu w praktycznie pierwszym okienku transferowym.
fridoom:
panowie czy u was przyspieszenie meczu działa? oczywiście jak trener cie zmienia
aaa i jeszcze jedno czemu jak ładuje Tryb Become a Legend i zaczynam mecz to kamera pokazuje zawodnika a nie piłkę zmieniam tryb kamery i jest ok ale jak znowu powtórzę czynność czyli uruchamiam pesa ładuje Tryb Become a Legend i znowu to samo pokazuje piłkarza.
gram na PS3 taka sytuacja :)
drunk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOdnośnie zdejmowania nas z boiska w 60 minucie to podejrzewam, że jest to jeden z wielu bugów.
--- Koniec cytatu ---
Czy ja wiem.... tak już było i w poprzednich PESach. Fakt, że jest to dość irytująca rzecz i kompletnie nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Z tym, że tak jak napisałem wyżejsz, to żadna nowość.
Ozma:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy ja wiem.... tak już było i w poprzednich PESach. Fakt, że jest to dość irytująca rzecz i kompletnie nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Z tym, że tak jak napisałem wyżejsz, to żadna nowość.
--- Koniec cytatu ---
Tylko zauważ, że w poprzednich częściach grałeś od początku cały mecz, schodziłeś załóżmy w 40 minucie albo wchodziłeś na drugą połowę. Niektórzy pomyślą że się czepiam, ale strasznie mnie ten aspekt mierzi :)
fartlow:
Panowie, jest w 14 taka opcja, żeby przewinąć więcej niż jeden mecz na raz ? :<
Nawigacja
[#] Następna strona