Dział Ogólny > PES 2014

Tryb Become a Legend - problemy i rozwiązania

<< < (10/14) > >>

Juras:
@Prince Vegeta: też się zdziwiłem tą oceną, ale podejrzewam, że dostałem ją tylko i wyłącznie za bardzo ważną bramkę dla mojego zespołu. Prawdopodobnie oceny teraz na tym będą się opierać. Muszę przyznać, że póki co wreszcie nie mam nic do zarzucenia w sposobie oceniania :)

@fridoom: mam to samo. z tym że raz postanowiłem zagrać z kamerą na zawodniku i musze przyznać ze gra się całkiem niezle :P skupiam się na wyjsciu na odpowiednia pozycję i staram sie byc zawsze zdala od przeciwnika, a czasami dostaje takie piłki, że głowa mała. Pewnie właśnie dlatego, że mam sporo miejsca :)

Artur 7:
Ma ktoś na patchu PESEdit v0.2, że podczas meczu go wyrzuca do wind...?

rudek9:
Ja mam wszystko ok. Gra i śmiga aż miło :)

Koziom:
Tryb Become a Legend to tragedia. Ja rozumiem, że nowy silnik i w ogóle, ale żeby tak okroić ten tryb?

Gdzie są te cut-scenki przy nowym klubie zawodnika? Gdzie są cut-scenki po wygraniu złotej piłkii? Gdzie są agenci?

Tryb become a goalkeeper niby jest, ale ten tryb to zło. Bo kto stworzył tak dziwne sterowanie tym bramkarzem? Żeby rzucać się lewym analogiem i jednoczesnie naciskać kółko. Czasem mój bramkarz albo stoi a piłka leci koło niego albo rzuca się glebę z otwartymi rękoma a piłka leci koło niego. Nie rozumiem.

Strasznie okroili ten tryb i ML. Nic mnie przy tym nie trzyma, a rok temu kilka sezonów moim zawodnikiem rozegrałem. Ale w tym roku nudy, nie wiem nad czym Konami tak długio pracowało.

Ozma:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETryb Become a Legend to tragedia. Ja rozumiem, że nowy silnik i w ogóle, ale żeby tak okroić ten tryb?

Gdzie są te cut-scenki przy nowym klubie zawodnika? Gdzie są cut-scenki po wygraniu złotej piłkii? Gdzie są agenci?

Tryb become a goalkeeper niby jest, ale ten tryb to zło. Bo kto stworzył tak dziwne sterowanie tym bramkarzem? Żeby rzucać się lewym analogiem i jednoczesnie naciskać kółko. Czasem mój bramkarz albo stoi a piłka leci koło niego albo rzuca się glebę z otwartymi rękoma a piłka leci koło niego. Nie rozumiem.

Strasznie okroili ten tryb i ML. Nic mnie przy tym nie trzyma, a rok temu kilka sezonów moim zawodnikiem rozegrałem. Ale w tym roku nudy, nie wiem nad czym Konami tak długio pracowało.

--- Koniec cytatu ---

BAL jest spoko:) Boli brak agenta i scenek. Ale im dłużej grasz... tym jest lepiej. Czuć, że się rozwijasz. W sumie to gram w Pesa tylko dla BAL... i pomijając idiotyczne rozplanowanie statystyk, to gra się naprawdę przyjemnie. Fizyka robi swoje i widać czego nam brakuje a w czym jesteśmy dobrzy. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej