Gram online i według mojej subiektywnej opinii twierdze, że -jak jakiś ...tu mógłbym nawrzucać epitetów, ale napiszę przeciwnik nie laguje
specjalnie, a robią to (niestety za głupi jestem w te klocki i nie wiem jak, ale robią!!!) , np. on przy piłce, idzie bajka, płynnie, szybko śmiga, gra się przyjemnie, ja przy piłce i zaczyna się
koszmar, gra przycina, moi piłkarzyki dostają jebla, zaczynają automatycznie podawać, lagi jak cholera. No i on znów przejmuje piłkę i gra śmiga jak ta lala. Czasem uda mi się puścić szybką kontrę i zremisuje bądź jakimś cudem wygrywam, ale nie nie, ja nie wygram bo połączenie słabnie i meczyk przerywa...heh.
Reasumując z feer graczem jest miło i przyjemnie, choć baty dostaje jak cholera, ale z cheaterem jest gorzej niż w 13, znacznie gorzej i w tej kwestii brylują chinole - masakra, a że gram często o 5 rano to jest tu ich fuul. ;/
W innym temacie kolega zadaje takie o to pytanko i ja też podpinam się pod nie, może któryś z szanownych kolegów, któremu w jakimś stopniu pomoże moja opinia na temat online
pomoże teraz nam?
Witam. Panowie mam problem, mianowicie jak włączam tryb MLO, to podczas meczu za każdym razem gdy podaje na wyjście to zawodnik, który otrzymuje to podanie od razu zagrywa tą piłkę mimo iż nic nie naciskam ... ktoś wie o co chodzi ? z góry dziękuje za odpowiedź.
I.. tak, tak robiłem cały trening, książkę też mam i tak przeczytałem!!!