ale mysle -Sebastianxxx- ze musi byc jakies podloze tego problemu bo nie widze zeby wielu uzytkownikow na to nazekalo a duza wiekszosc ma wspolczyninik A. Rozumiem jakbym mial chu.j.owe łącze albo ściągał jakieś pliki w czasie gry ,ale tego nie robie. Download 30 mb\s Upload 2 mb\s ping 30. A jak jest u ciebie?
20/1,2/12 - gdy gram, wszystko co może zamulać łączę wyłączone.
Za to, że gra rozłącza mnie nim pokaże się mój przeciwnik nie obwiniam tego gracza o łącze lub inne pierdoły to jest po prostu wina KONAMI.
Nie wiem czemu tak się dzieje, rozłącza nim zobaczę z kim mam grać, a później różnie bywa, czasem na plus, ale w większości jak pisałem poprzednio na minus.
W taki o to sposób dostałem B, gdzie się sporo namęczyłem by znów wleźć na A, tylko po to by przez te rozłączanie znów mieć B.
Mahadew gram już naprawdę szmat czasu i widzę kiedy są zwykłe opóźnienia (lagi spowodowane - słabym łączem, ściąganiem itd.). Zaczynają się one w tym samym czasie i trwają tak samo dla mnie jak i mojego rywala, ale gdy gra chodzi płynnie bez lagów, koleś sobie atakuje ja się bronie, przejmuje piłkę pykam sobie i nagle cutscenki, słabe łączę etc. jak wiadomo gdy gramy akcję i wciśniemy jakiś przycisk - nagle załączą się lagi to dupa nie gra bo nie zrobisz na lagach już tego co chcesz.
Po czym on ma piłkę i znów gra chodzi pięknie...jak zdarzę pyknąć szybką kontrę nim załączy te swoje gówno to klepnę mu brame po czym daje startem migawke na zajażke że mam gdzieś jego zamulanie i co się dzieje?
Meczyk przerwany bez punkcików.
To są dwie odmienne sytuacje.