Dział Ogólny > Porady i Informacje
Nowości, zmiany - zaproponuj
ebistal:
Szczerze, przywróciłbym chociaż konkurs na najlepszą karierkę. DLaczego ? Bo jakoś to też motywowało userów, aby ulepszać, upiększać swoje dzieło :)
Bartekeuro:
Dla mnie osobiście konkursy są nie potrzebne. Wychodziły głupie podejrzenia i spiny, gdzie nic się nie zyskiwało. Uważam, że jak ktoś ma prowadzić to nie dla konkursu a dla samego siebie ew innych jak kogoś zainteresuje kariera.
Jestem na nie - jeśli chodzi o konkursy karierowe.
ebistal:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla mnie osobiście konkursy są nie potrzebne. Wychodziły głupie podejrzenia i spiny, gdzie nic się nie zyskiwało. Uważam, że jak ktoś ma prowadzić to nie dla konkursu a dla samego siebie ew innych jak kogoś zainteresuje kariera.
Jestem na nie - jeśli chodzi o konkursy karierowe.
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli chodzi o najlepszą karierę, to żadne podejrzenia nie mogły wychodzić, to było w konkursie na najlepszego komentującego. Gdyby ograniczyło się to do głosów osób, które komentowały i nawet są w trakcie prowadzenia kariery, to by nie było myśli o dodagtkowym koncie, aby zwiększyć sobie głosy.
veeq.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzczerze, przywróciłbym chociaż konkurs na najlepszą karierkę. DLaczego ? Bo jakoś to też motywowało userów, aby ulepszać, upiększać swoje dzieło :)
--- Koniec cytatu ---
Moim zdanie powrót do konkursu na karierę miesiąca to dobry pomysł. Zawsze do jakaś dodatkowa motywacja, poza tym miło zobaczyć jak ktoś oddaje głos na twoje opowiadanie, wiesz przynajmniej, że ktoś docenia twoją pracę.
--- Cytuj ---Dla mnie osobiście konkursy są nie potrzebne. Wychodziły głupie podejrzenia i spiny, gdzie nic się nie zyskiwało. Uważam, że jak ktoś ma prowadzić to nie dla konkursu a dla samego siebie ew innych jak kogoś zainteresuje kariera.
--- Koniec cytatu ---
Wątpię żeby komukolwiek chciało się bawić w jakieś nieczyste zagrania.
Bartekeuro:
No właśnie. Był okres, że mnie podejrzewano o multi konta tylko po to aby wygrać konkurs... Jest dobrze jak jest spokój bez konkursów :)
Nawigacja
[#] Następna strona