PES 2015 korzysta z całej atmosfery meczu i licencji na arbitrów (...)
Czy FIFA korzysta z licencjonowanych arbitrów czy nazwiska są wymyślone? Fajny smaczek z arbitrami, mam nadzieje, że będą mieli różne charaktery i będzie to widoczne w rozgrywce, że niektórzy są ostrzy a inni pozwalają na więcej
* Sztuczna inteligencja została zmodyfikowana tak, żeby móc zachować w pamięci wasze akcje. Jeśli na przykład wybijacie piłkę waszym bramkarzem zawsze na lewo, w pewnym momencie przeciwnik grany przez konsole przewidzi podanie na lewo.
hmmm.... pamiętam artykuł (jeszcze przed wydaniem gry) z CD-Action - przy okazji PES 2011 albo 2012 (skłaniałbym się ku 2011) - w którym było opisane, że komputer nie da się kiwnąć 2x w ten sam sposób ponieważ będzie zapamiętywał nasze ruchy i potrafił im zapobiegać następnym razem... nie pamiętam o co dokładnie chodziło ale mniej więcej tak to brzmiało/zrozumiałem wtedy
Data wydania Pro Evolution Soccer 2015 nie jest jeszcze ustalona. Według FNAC (coś jak polski EMPIK) będzie to 19 września 2014. Symulacja futbolu od Konami jest przewidziana na konsolach nowej generacji takich jak PlayStation 4 i XboxOne ale także PlayStation 3, Xbox 360 i nawet na WiiU (brak informacji o wersjach PC, PSP, PSVita)
No cóż, jeden z graczy pisał, że rozmawiał z Oliverem (ten z PES League oddelegowany na granie) i ponoć powiedział, że data premiery nie jest znana ale może powiedzieć, że będzie to po FIFIE - październik/listopad
Licencje na arbitrów? O proszę, jeśli to prawda, to fajna informacja. Zawsze mi brakowało prawdziwych sędziów w PES-ie czy FIFIE jak Pedro Proenca, Nicola Rizzoli czy nasz ulubiony Howard Webb. Same dobre informacje o tej grze, aż dziwne, oby nie skończyło się na informacjach i sama gra była w końcu grywalna.
Mnie to się marzy Pierluigi Collina
Wielkie dzięki za tłumaczenie
jakby Ci się nudziło i chciałbyś potłumaczyć to ten gościu najbardziej konkretnie opisuje wrażenia z tej prezentacji w Paryżu. Ja - za pomocą google - wyłapałem co dałem radę i jest to umieszczone w poprzednim poście ale wiadomo jak to jest...
O tego gościa chodzi.
REJESTRACJA lub
LOGOWANIESwoją drogą widzę, że pojawiło się tam 5 kolejnych opinii wczoraj i 22.07 więc ja jeszcze poczytam i może coś wyłapię
----------------------------------------------------------------------------------------------------
To co cały czas, bramkarze i sędziowie do poprawy, gra płynna, bez opóźnień, wspaniałe animacje i wgl jest epicko. Dwie ciekawostki, które nie były odnotowane:
- Pogba (ovr 78), Van Persie (93), Rooney (92) - ale Pogba gra i porusza się dużo bardziej technicznie i szybciej od dwóch pozostałych - mimo overala jest jakiś realizm zachowany.
- Gracze przekazali ankietę (uwagi, opinia) na ręce Oliviera, które mają trafić do... ehh... Adama Bhattiego (nie ufam temu gościowi)
Przypomniło mi się, że w którymś artykule było wspomniane (pytanie do Oliviera) o możliwości powrotu BUNDESLIGI w PES 2016 - zostało to nazwane bardzo prawdopodobnym