Adam Bhatti ponaddto wystąpił we włoskim programie telwizyjnym "Gamerland" i opowiedział nam o nowej odsłonie PES. Mianowicie:
-Pomysł odtworzenia prawdziwego PES-a to uczucie, które napędza rozwój PES 2015;
-Każdy zespół będzie mieć własnego menadżera, który będzie posiadać konkretne cechy, które będą odzwierciedlone w zespole;
-Zbudowaliśmy nowe menu, statystyki będą aktualizowane raz w tygodniu, a ponadto raz w tygodniu będą aktualizowane Kontuzje oraz transferu zawodników;
-Możemy także stworzyć własnych menadżerów. Każdy będzie posiadać osobny styl "gry" dla swojej drużyny.
-Fabio Cerassa (oraz Luca Marchegiani) będą oficjalnie nowymi Włoskimi komentatorami w PES 2015!
-Drugie ligi Włoskie, Angielskie, Hiszpańskie oraz Francuskie;
-Edytor stadionów z wieloma nowymi możliwościami;
-Zdecydowanie lepszy Tryb Kariery w trybie offline, zwłaszcza transfery;
-MyClub zastąpi tradycyjny Sieciowy Tryb Kariery (MLO), a w nowym trybie pojawi się możliwość zakupów za pomocą mikrotranzakcji;
-Ulepszone efekty dźwiękowe kibiców z trybun;
-Zmienność dynamiki cieniowania w grze w zależności od czasu;
-Jeżeli spotkanie rozpocznie się popołudniu, a nadchodzi wieczór, dynamiczne cienie odpowiednio będą się przemieszczać.
-Potwierdzono, że gra będzie działać w rozdzielczości 1080p oraz 60 klatkach na sekundę!
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEdla mnie super wiadomością są drugie ligi
tłumaczenie: tommy9999pl
Panowie, nie chcę nic mówić, ale 3/4 informacji o jakich piszą podałem i dokładnie opisałem w swoich 20 stronach Sugestii do KONAMI
)
W każdym razie dużą uwagę (naprawdę dużą) zwracałem na optymalizację gry, zmienność w dynamcznych cieniach, edytorze stadionów, nowym komentatorze i poprawionym starym, przede wszystkim na słabym
menu, które ciągle było dominowane przez ogromne kwadraty, o managerach + tak jak podejrzewam, drużyny w zespołach będą mieć wytyczone cele na sezon. No i oczywiście o nowych
efektach trybun a w szczególności gdy mamy na prawdę dużo miejsca przy kontrze (Atmofsera rośnie) lub reakcje w momencie przejęcia kluczowej piłki.
Jeżeli w tym roku wszystko sprawdzi się według tego co posłałem dłubiąc po nocach, to nie zostaje mi nic innego jak w przyszłym roku podesłać kolejną porcje 20 stron rozwiązań do nowego PESa
)))
Mam nadzieję że na wasze sugestie również zwrócili uwagę tak jak na moje.
Dodano tłumaczenie do pierwszego posta